Νέο σάρωθρο στο στόλο καθαριότητας του Δήμου Μακρακώμης

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 16 Ιουλίου 2022 07:30 Νέο σάρωθρο στο στόλο καθαριότητας του Δήμου Μακρακώμης

Ένα ολοκαίνουριο σάρωθρο, έπιασε σήμερα, Παρασκευή 15 Ιουλίου, δουλειά στο Δήμο Μακρακώμης.

Με το συγκεκριμένο «εργαλείο» θα καθαρίζονται σε πολύ μικρότερο χρόνο, πολύ μεγαλύτερες επιφάνειες και σε κάποιες περιπτώσεις, όπου υπάρχουν δύσκολες βρωμιές, καλύτερα από τις απλές χειροκίνητες σκούπες.

Αν και το συγκεκριμένο όχημα θα εξυπηρετήσει χιλιάδες κατοίκους, αυτός που φαίνεται ότι το ευχαριστήθηκε περισσότερο  είναι ο Αναπληρωτής Δήμαρχος Πάνος Κοντογεώργος που το κυνηγούσε καιρό.

Με το σάρωθρο η υπηρεσία καθαριότητας ενισχύεται σημαντικά, και προστίθεται στο στόλο των πέντε απορριμματοφόρων, του πλυντηρίου κάδων, του φορτηγού και του JCB που απασχολούνται σε αυτό το κομμάτι. Με το πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας, αλλά και με τα χρήματα που εξασφάλισαν για την πρόσληψη συμβασιούχων, έχουν πλαισιωθεί οι μόνιμοι υπάλληλοι της καθαριότητας φτάνοντας σχεδόν τα 50 άτομα.

«Αποκλειστικός μας σκοπός είναι η εξυπηρέτηση του πολίτη και ειδικά σε θέματα καθαριότητας, από τις έδρες των Δημοτικών Ενοτήτων μέχρι το τελευταίο χωριό. Το τελευταίο διάστημα επιπλέον έχουμε προμηθευτεί 387 πράσινους και 70 μπλε κάδους, ενώ σύντομα περιμένουμε καινούρια καλαθάκια για τις πλατείες», προσθέτει ο κ. Κοντογεώργος παρακολουθώντας το νέο σάρωθρο επί τω έργω…

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση