Έργα αγροτικής οδοποιίας στο Δήμο Στυλίδας

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 18 Ιουλίου 2022 17:48 Έργα αγροτικής οδοποιίας στο Δήμο Στυλίδας

Εργασίες συντήρησης αγροτικής οδοποιίας και διάνοιξης δρόμων σε κοινότητες υλοποιεί ο Δήμος Στυλίδας με δικά του μηχανήματα και σε εντατικούς ρυθμούς.

Οι παρεμβάσεις στοχεύουν στη βελτίωση και αποκατάσταση των υφισταμένων οδών και είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας του δήμου με τους προέδρους των κοινοτήτων.

Όπως ενημερώνει η δημοτική αρχή, οι παρεμβάσεις στον αγροτικό χώρο με εργασίες οδοποιίας θα συνεχιστούν στις περισσότερες κοινότητες, ορεινές και πεδινές ενώ υπενθυμίζουν ότι έχει ενταχθεί για το σύνολο του δήμου ποσό  που ξεπερνά τα 1,5 εκ. ευρώ μέσω του προγράμματος “Αντώνης Τρίτσης”, ενώ σύντομα θα μπει σε διαγωνιστική διαδικασία και το έργο αγροτικής οδοποιίας Κοινότητα Λογγιτσίου σε συνεργασία με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.

«Στόχος των παρεμβάσεων είναι η βελτίωση της πρόσβασης σε γεωργική γη και κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις, η μείωση του κόστους μεταφοράς των προϊόντων, η ευκολότερη πρόσβαση των γεωργικών μηχανημάτων καθώς και η ταχύτερη και ασφαλέστερη μεταφορά των ευπαθών προϊόντων και σε αυτή τη κατεύθυνση είμαστε πάντα σε αναζήτηση εξεύρεσης των ανάλογων χρηματοδοτήσεων».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση