Συναγερμός για δύο πυρκαγιές στη Λαμία - ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 19 Ιουλίου 2022 08:12 Συναγερμός για δύο πυρκαγιές στη Λαμία - ΦΩΤΟ

Η μια πυρκαγιά ήταν σε υπόγειο σπιτιού στο Σταυρό, όπου κοντά υπήρχε δεξαμενή με υγραέριο και η άλλη στο εκκλησάκι της Αγίας Παρασκευής στο νεκροταφείο στη βόρεια πλευρά της πόλης.

Τρέχουν και δεν προλαβαίνουν τις φωτιές οι πυροσβέστες στην περιοχή της Λαμίας.

Μετά την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το απόγευμα κοντά στη βιομηχανία γάλακτος, όπου δόθηκε μάχη για αρκετή ώρα με τις φλόγες και τους αέρηδες, μέχρι να σβήσουν την πυρκαγιά, λίγο μετά τις 10:00΄ το βράδυ είχαμε ακόμη δύο πυρκαγιές. 

Σε υπόγειο σπιτιού στο Σταυρό

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport ο ιδιοκτήτης εκτελούσε κάποιες εργασίες στο υπόγειο και άρπαξαν φωτιά τα ξύλα.

Αμέσως σήμανε συναγερμός και στο σημείο έφτασαν άμεσα οχήματα της ΠΥ από Λαμία, διότι υπήρχε φόβος επέκτασης της πυρκαγιάς και δίπλα υπήρχε δεξαμενή με υγραέριο.

Ευτυχώς οι πυροσβέστες πρόλαβαν και έσβησαν τη φωτιά πριν αυτή πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις, Ωστόσο στην κοινότητα υπήρξε μεγάλη αναστάτωση.

Στο εκκλησάκι της Αγίας Παρασκευής

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στον εξωτερικό χώρο της εκκλησίας που βρίσκεται στην περιοχή της "Ταράτσας" στο νεκροταφείο της Αγίας Παρασκευής.

Όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες η φωτιά ξεκίνησε από το σημείο που ανάβουν τα κεριά, όπου υπήρχε και ένα τσουβάλι με κεριά το οποίο λαμπάδιασε.

Και εδώ ευτυχώς η πυρκαγιά έσβησε γρήγορα και χάρη στην άνεση επέμβαση των πυροσβεστών δεν πρόλαβε να πάρει μεγάλες διαστάσεις.

Ο Αντιδήμαρχος Πολίτικης Προστασίας του Δήμου Λαμιέων Κώστας Ξελφούδας που από το απόγευμα τρέχει μαζί με τους πυροσβέστες σε όλες τις πυρκαγιές, μιλώντας στο LamiaReport ευχαρίστησε τους πυροσβέστες για την άμεση κινητοποίηση και επέμβαση σε όλα τα συμβάντα και συνέστησε μεγάλη προσοχή σε όλους τους δημότες, αφού και τις επόμενες ημέρες η περιοχή μας είναι υψηλού κινδύνου για πυρκαγιές.

Μάλιστα η πυρκαγιά στο εκκλησάκι της Αγίας Παρασκευής φαίνονταν από την απέναντι πλευρά του λόφου.

Δείτε φωτογραφία που μας έστειλε αναγνώστρια του LamiaReport.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση