Συνάντηση Ε.Π.Λ.Σ. Θεσσαλίας, Φθιώτιδας & Β. Σποράδων με Πλακιωτάκη

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 23 Ιουλίου 2022 21:12 Συνάντηση Ε.Π.Λ.Σ. Θεσσαλίας, Φθιώτιδας & Β. Σποράδων με Πλακιωτάκη

Με τον Υπουργό Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής Ιωάννη Πλακιωτάκη συναντήθηκε την Πέμπτη  20/07/2022 από κοινού αντιπροσωπεία του Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Λιμενικού Σώματος  με επικεφαλής τον πρόεδρο Παναγιώτη Τσιάνο και αντιπροσωπεία του Δ.Σ. της Ένωσης Προσωπικού  Λιμενικού Σώματος Θεσσαλίας, Φθιώτιδας & Βορείων Σποράδων με επικεφαλής τον πρόεδρο Φίλιππο Ραγάζο.

«Κατά τη συνάντηση υποβλήθηκε το πρόσφατα ψηφισμένο από το 23ο Συνέδριο της Ομοσπονδίας μας  Διεκδικητικό Πλαίσιο, το οποίο περιλαμβάνει τις θεσμικές, οικονομικές, συνταξιοδοτικές, ασφαλιστικές και  συνδικαλιστικές διεκδικήσεις των στελεχών του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ενώ αναφορά έγινε και σε ζητήματα τα οποία  έχουν νομοθετηθεί ωστόσο δεν έχουν ακόμη εφαρμοστεί για το προσωπικό του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής καθώς και στα πρόσφατα συμβούλια μεταθέσεων – αποσπάσεων των στελεχών», αναφέρει η ανακοίνωση.

Από την πλευρά της η Ένωση Π.Λ.Σ. Θεσσαλίας, Φθιώτιδας & Β. Σποράδων, ευχαρίστησε τον Υπουργό για την  ανακοινωθείσα προ ημερών επικείμενη αύξηση της οργανικής δύναμης των Λιμενικών υπηρεσιών στη  Μαγνησία κατά 40 άτομα, θεωρώντας το «ως ξεκάθαρη απάντηση στα αναληθή δημοσιεύματα  που αναρτήθηκαν σε κάποιες ιστοσελίδες του τοπικού τύπου, έχοντας ως μόνο σκοπό την καπηλεία της  προσπάθειας μας». Τον ενημέρωσε επίσης για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα στελέχη και οι Υπηρεσίες της  περιοχής καθώς για τα παράπονα συναδέλφων αναφορικά με την διοίκηση συγκεκριμένων Υπηρεσιών  της περιοχής.

 Ο κ. Υπουργός από την πλευρά του, δήλωσε στα μέλη της Ένωσης ότι εξακολουθεί στόχος του να είναι η αναβάθμιση του  Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, αναγνωρίζει το δίκαιο των αιτημάτων τους, δηλώνοντας πως  από την πλευρά του θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια για την επίλυσή τους.

«Η Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Θεσσαλίας, Φθιώτιδας & Βορείων Σποράδων έκφράζει την  ικανοποίησή της για το πολύ θετικό κλίμα της συνάντησης και το ζωηρό ενδιαφέρον του Υπουργού κ.  Πλακιωτάκη Ιωάννη για τη συμβολή του στην επίλυση θεμάτων που άπτονται της αρμοδιότητάς του», καταλήγει η ανακοίνωση.  

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση