Συναγερμός για πυρκαγιά στη Λυγαριά Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 28 Ιουλίου 2022 17:17 Συναγερμός για πυρκαγιά στη Λυγαριά Λαμίας

Σηκώθηκαν και τα PZL από το αεροδρόμιο της Λαμίας..

Η άμεση κινητοποίηση των επίγειων και εναέριων δυνάμεων έφερε αποτέλεσμα και η πυρκαγιά τέθηκε σε σχετικά σύντομο χρόνο υπό έλεγχο.

Σύμφωνα με το Κέντρο Επιχειρήσεων της ΠΥ στη Λαμία η πυρκαγιά εκδηλώθηκε λίγο πριν τι ς4:00΄το απόγευμα σε γεωργική έκταση στη βόρεια πλευρά της πόλης και συγκεκριμενα κοντά στο πεδίο βολής στο δρόμο προς Λυγαριά.

Άμεσα στο σημείο έσπευσαν ισχυρές επίγειες δυνάμεις και ταυτόχρονα σηκώθηκαν και τα δυο PZL από το αεροδρόμιο της Λαμίας.

Οι συντονισμένες προσπάθειες των πυροσβεστών έφεραν αποτέλεσμα και λίγη ώρα αργότερα η πυρκαγιά οριοθετήθηκε με αποτέλεσμα στη συνέχεια να τεθεί υπό έλεγχο.

 

 

Να σημειώσουμε ότι τη Δευτέρα είχε εκδηλωθεί και πάλι πυρκαγιά στην περιοχή της Αγριλιάς, κοντά σε επιχειρήσεις και κατοικίες, την οποία επίσης πρόλαβαν οι πυροσβέστες, πριν πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις. 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση