Εύβοια: Προσωρινά κρατούμενος ο Γάλλος ανιματέρ που κατηγορείται για απόπειρα βιασμού τουρίστριας σε ξενοδοχείο

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 24 Αυγούστου 2022 14:55 Εύβοια: Προσωρινά κρατούμενος ο Γάλλος ανιματέρ που κατηγορείται για απόπειρα βιασμού τουρίστριας σε ξενοδοχείο

Ο ανιματέρ νωρίτερα πέρασε ανακριτή έχοντας συλληφθεί και οδηγηθεί στην Εισαγγελία Χαλκίδας και ειδικότερα αντιμετωπίζει την κατηγορία της απόπειρας βιασμού.

Κρατείται προσωρινά μέχρι και αύριο όπου θα ξαναπεράσει ανακριτή ο Γάλλος Ανιματέρ που κατηγορείται για την απόπειρα βιασμού 23χρονης τουρίστριας, συμπατριώτισσας του, σε ξενοδοχείο στην Ερέτρια της Εύβοιας.

Όπως αναφέρει το evima, ο ανιματέρ νωρίτερα πέρασε ανακριτή έχοντας συλληφθεί και οδηγηθεί στην Εισαγγελία Χαλκίδας και ειδικότερα αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της απόπειρας βιασμού και πρόκλησης επικίνδυνων σωματικών κακώσεων.

Σημειώνεται πως σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, αρνείται τις κατηγορίες και υποστηρίζει πως το θύμα είχε συναινέσει για συνουσία ωστόσο η ίδια δήλωσε πως δεν θυμάται τίποτα.

Η 23χρονη στην προσπάθεια της να του ξεφύγει έπεσε από ύψος πολλών μέτρων, πρώτου ορόφου, και υπέστη σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και σε όλο της το σώμα.

Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση