Θερμές ευχαριστίες του Πειραματικού ΙΕΚ Λαμίας προς ΕΛΠΕ και Χρήστο Σταϊκούρα

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 07 Σεπτεμβρίου 2022 18:18 Θερμές ευχαριστίες του Πειραματικού ΙΕΚ Λαμίας προς ΕΛΠΕ και Χρήστο Σταϊκούρα

Το Πειραματικό ΙΕΚ Λαμίας ευχαριστεί θερμά τον Όμιλο Ελληνικά Πετρέλαια Α.Ε και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Ανδρέα Σιάμισιη για την έμπρακτη έκφραση υψηλής εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που επέδειξε με την δωρεά σημαντικού ψηφιακού υλικού προς εξοπλισμό του Πειραματικού ΙΕΚ Λαμίας.

Εκφράζει επίσης ιδιαιτέρως τις θερμές του ευχαριστίες στον Υπουργό Οικονομικών και Βουλευτή Φθιώτιδας κ. Χρήστο Σταϊκούρα για την αδιάλειπτη αρωγή του προς το Δημόσιο ΙΕΚ Λαμίας, τόσο με την μετατροπή και αναβάθμιση του σε Πειραματικό όσο και με την συνεχή στήριξη για την ανάπτυξη και εξέλιξή του.

Με πρωτοβουλίες όπως οι ανωτέρω, διασφαλίζεται η ποιότητα της παρεχόμενης από το Πειραματικό ΙΕΚ Λαμίας επαγγελματικής κατάρτισης προς τους νέους της περιοχής μας και επιτυγχάνεται άμεσα η επένδυση στον πιο προσοδοφόρο τομέα, αυτόν της γνώσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση