Βόρεια Εύβοια: Αυτοκίνητο βρέθηκε στα χωράφια

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου 2022 09:32 Βόρεια Εύβοια: Αυτοκίνητο βρέθηκε στα χωράφια (φωτογραφία αρχείου)

Φτηνά τη γλύτωσε ο 40χρονος οδηγός του…

Άγιο είχε 40χρονος οδηγός, το όχημα του οποίου εξετράπη της πορείας του και ανετράπη στην 114η χ/θ της εθνικής οδού Χαλκίδας - Αιδηψού τα ξημερώματα της Κυριακής (9/10).

Το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στις 2 μετά τα μεσάνυχτα στο Πευκί της Βόρειας Εύβοιας, όταν κάτω από άγνωστες συνθήκες το αυτοκίνητο έφυγε εκτός δρόμου και ανετράπη σε παρακείμενο χωράφι.

Για τον απεγκλωβισμό του 40χρονου κλήθηκε η Πυροσβεστική που ενήργησε στο σημείο με τέσσερις πυροσβέστες και δύο οχήματα. Παραδόθηκε σε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και διακομίστηκε στο Κέντρο Υγείας Ιστιαίας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ στη συνέχεια μεταφέρθηκε για περαιτέρω εξέταση στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, χωρίς να εκφράζονται φόβοι για την κατάσταση της υγείας του.

Να σημειώσουμε ότι λίγες ώρες νωρίτερα, σε τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε στο Αλιβέρι Ευβοίας κοντά στα LIDL το βράδυ του Σαββάτου (8/10), εγκλωβίστηκαν στα συντρίμμια αυτοκινήτου που προσέκρουσε σε δέντρο, δύο άτομα και χρειάστηκε και πάλι η επέμβαση της Πυροσβεστικής με τέσσερις πυροσβέστες και δύο οχήματα.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο κοντινό Κέντρο Υγείας Αλιβερίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση