Φθιώτιδα: Τροχαίο για οικογένεια μετά τις στροφές του Δρούγου

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 11 Οκτωβρίου 2022 08:57 Φθιώτιδα: Τροχαίο για οικογένεια μετά τις στροφές του Δρούγου

Το αυτοκίνητο βρέθηκε στα χωράφια…

Εκτροπή ΙΧΕ σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (10/10) λίγο πριν τις 18:15’ στο δρόμο Δομοκού - Νέου Μοναστηρίου αμέσως μετά τις στροφές του Δρούγου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαινε οικογένεια με τέσσερα άτομα, εξετράπη της πορείας του και βρέθηκε στα χωράφια, με αποτέλεσμα να ειδοποιηθεί εκτός από ασθενοφόρο και η Πυροσβεστική.

Τελικά και οι τέσσερις επιβάτες, μεταξύ των οποίων και ένα κορίτσι 16 ετών, βγήκαν μόνοι τους από το όχημα, χωρίς τη συνδρομή των Πυροσβεστών που έφτασαν από το Κλιμάκιο του Δομοκού. Παρελήφθησαν σε καλή κατάσταση από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο και τους μετέφερε πολύ γρήγορα στο Κέντρο Υγείας Δομοκού κι από κει στο Νοσοκομείο Λαμίας για περαιτέρω εξετάσεις.

Τα αίτια του τροχαίου ατυχήματος, διερευνά το ΑΤ Δομοκού.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση