Κατηγορούν τη νέα Διοίκηση ότι καθυστέρησε μια εβδομάδα τα πρωταθλήματα

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2022 18:58 Κατηγορούν τη νέα Διοίκηση ότι καθυστέρησε μια εβδομάδα τα πρωταθλήματα

Ανακοίνωση - καταγγελία για τη νέα Διοίκηση της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων, εξέδωσε η προηγούμενη Διοίκηση Κορδολέμη.

Αφορμή η επανέναρξη των πρωταθλημάτων που σύμφωνα με τους 11», που εξέπεσαν με διαπιστωτική πράξη της ΓΓΑ από το αξίωμά τους, καθυστερεί αδικαιολόγητα μία εβδομάδα, καθώς θα μπορούσε να γίνει σέντρα αυτό το Σαββατοκύριακο (22-23/10).

Διαβάστε την ανακοίνωση που υπογράφουν οι, Μιχαήλ Κορδολέμης, Χρήστος Φαφούτης, Δημήτριος Νικολάου, Δημήτριος Κατσούρας, Χρήστος Τσιάμης, Γεώργιος Φαφούτης, Γεώργιος Έλληνας, Θωμάς Κοσμάς, Αθανάσιος Ράπτης, Παναγιώτης Ζουμπόπουλος και Επαμεινώνδας Χατζής:

«Όλα τα ερασιτεχνικά ποδοσφαιρικά σωματεία ανυπομονούσαν για την  επανέναρξη των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων μετά από την αναστολή  τους που αποφάσισε η ΕΠΟ στις 30 Σεπτεμβρίου 2022. Ενώ λοιπόν ήταν  γνωστό ήδη από την Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2022 ότι αυτά θα ξεκινούσαν το  Σαββατοκύριακο 22-23 Οκτωβρίου, μετά και από την θετική εισήγηση της  Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, η ΕΠΣ Φθιώτιδας είναι η μόνη  ποδοσφαιρική ένωση ανά την Ελλάδα που ανακοίνωσε ότι τα ερασιτεχνικά  πρωταθλήματα στην Φθιώτιδα θα ξεκινήσουν στις 29-30 Οκτωβρίου.

Διερωτώμεθα λοιπόν ποιος είναι ο λόγος που το πρωτάθλημα δεν θα  ξεκινήσει άμεσα στην Φθιώτιδα; Γιατί σε όλες τις υπόλοιπες ποδοσφαιρικές  ενώσεις τα πρωταθλήματα ξεκινούν ήδη από αυτό το Σαββατοκύριακο; Άλλοι κανόνες ισχύουν στην Φθιώτιδα; Δεν γνώριζαν οι «ειδήμονες» της  νέας Εκτελεστικής Επιτροπής ότι η ΕΠΟ ήδη από την Δευτέρα 17 Οκτωβρίου  έδωσε το πράσινο φως για την επανέναρξη των πρωταθλημάτων;

Όπως αποδεικνύεται λοιπόν τα διορισμένα και όχι εκλεγμένα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΣΦ, αγνόησαν τις ανησυχίες και τους  προβληματισμούς των ποδοσφαιρικών σωματείων του Νομού μας, αδιαφορώντας για το γεγονός ότι όλες οι ομάδες έχουν οικονομικές  υποχρεώσεις και τρέχοντα έξοδα, μέρος των οποίων, περιμένουν πως και πως  να καλύψουν με την έναρξη των πρωταθλημάτων. Αποδεικνύονται συνεπώς  κατώτεροι των περιστάσεων και φαίνεται ξεκάθαρα ότι δεν συμμερίζονται τα συμφέροντα των σωματείων και τις ανάγκες τους

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση