80.000 ωφελούμενοι σε ψηφιακές και πράσινες δεξιότητες της ΔΥΠΑ

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2022 08:00 80.000 ωφελούμενοι σε ψηφιακές και πράσινες δεξιότητες της ΔΥΠΑ

Αναρτήθηκε το μητρώο καταρτιζόμενων της γ’ φάσης…

Αναρτήθηκε σήμερα, Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2022, το Μητρώο ωφελούμενων/ανέργων της γ΄ φάσης, της δράσης επαγγελματικής κατάρτισης της ΔΥΠΑ για την αναβάθμιση δεξιοτήτων σε ψηφιακές και πράσινες δεξιότητες, το οποίο υλοποιείται στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας “Ελλάδα 2.0.” με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης -”NextGenerationEU”..

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν με τον αριθμό ΚΑΥΑΣ (Κωδικό Αριθμός Υποβολής Αίτησης Συμμετοχής) που έλαβαν κατά την υποβολή της αίτησής τους.

Το Μητρώο Ωφελουμένων γ φάσης έχει αναρτηθεί ΕΔΩ.

Ήδη από σήμερα Παρασκευή 21.10.2022 οι ωφελούμενοι θα μπορούν να επιλέξουν το πρόγραμμα κατάρτισης που επιθυμούν να παρακολουθήσουν, από τη λίστα των προσφερόμενων προγραμμάτων που θα τους εμφανίζεται σύμφωνα με το εκπαιδευτικό επίπεδο (απόφοιτος υποχρεωτικής, δευτεροβάθμιας, τριτοβάθμιας εκπαίδευσης κ.λπ), καθώς και με τα λοιπά ακαδημαϊκά προσόντα που έχουν δηλώσει

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση