Η αποστολή του ΠΑΣ Λαμία για το ματς με τον ΟΦΗ

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2022 08:32 Η αποστολή του ΠΑΣ Λαμία για το ματς με τον ΟΦΗ

Αποχώρησε ο Νιόπλιας - Παρακολουθεί ο Νταμπράουσκας…

Με 20 παίκτες θα βρεθεί στο Ηράκλειο και στο γήπεδο “Θ. Βαρδινογιάννης” η ομάδα του ΠΑΣ Λαμία για το παιχνίδι της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 2022-2023 με αντίπαλο τον ΟΦΗ (24/10, ώρα 20:00’).

Από την αποστολή όμως απουσιάζει και πάλι ο Ρίτσμοντ Μποάκι ο οποίος μετά την πειστική εμφάνιση με τον Ιωνικό έχασε Παναθηναϊκό και το ματς κυπέλλου με τον Αλμωπό Αριδαίας.

Παραμένει στην 20αδα ο Λάζαρ Ρόμανιτς που δείχνει να έχει αφήσει πίσω την περιπέτεια με τον τραυματισμό του, όχι όμως και οι Τζανετόπουλος, Καραμάνος, Μπάμπης και Τσούκαλος που χρησιμοποιήθηκαν στο ματς κυπέλλου.

Η αποστολή:

Γκαραβέλης, Σαράνοφ, Προβυδάκης, Σαραμαντάς, Αντέτζο, Τζανδάρης, Γκοράνοφ, Μπενίτες, Κορνέζος, Νούνιες, Σλίβκα, Σιμόν, Μπεχαράνο, Τσιλούλης, Ασκόφσκι, Γιακουμάκης, Μανούσος, Ντε Βινσέντι, Μαρμεντίνι, Ρόμανιτς.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Κρητικοί θα έχουν υπηρεσιακό προπονητή στον πάγκο τους, καθώς λύθηκε η συνεργασία με τον Νίκο Νιόπλια, ενώ ο Λιθουανός Βάλντας Νταμπράουσκας θα παρακολουθήσει το ματς από την εξέδρα.

Οι γηπεδούχοι αντιμετωπίζουν αρκετά προβλήματα τραυματισμών και θα κατεβάσουν την παρακάτω 20αδα:

Stevens, Μανδάς, Larsson, Πασαλίδης, Μαρινάκης, Βούρος, Διαμαντής, Yohou, Thorarinsson, Μπαλογιάννης, Diousse, Toral, Perea, Στάικος, Mellado, Dju, Guerrero,  Durmishaj, Θεοδοσουλάκης, Bifouma.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση