Cinepolis Γαλαξίας: Οι ταινίες της εβδομάδας!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 04 Νοεμβρίου 2022 09:55 Cinepolis Γαλαξίας: Οι ταινίες της εβδομάδας!

«Ανώνυμη Κλήση», «TAD: Η Σμαραγδένια Πλάκα» και «Αμστερνταμ» οι ταινίες της εβδομάδας 3-11 Νοέμβρη, στο Cinepolis Γαλαξίας.

Στην Αίθουσα 1 του Cinepolis Γαλαξίας προβάλεται το ψυχολογικό θρίλερ «Ανώνυμη Κλήση» με πρωταγωνηστή τον βραβευμένος με Όσκαρ Μελ Γκίμπσον. Στην Αίθουσα 2 προβάλεται η παιδική ταινία «TAD: Η Σμαραγδένια Πλάκα» μεταγλωττισμένη στα Ελληνικά και η ταινία «Αμστερνταμ» με ένα All-Star καστ!

Το Cinepolis Γαλαξίας είναι και πάλι μαζί μας, με πολυαναμενόμενες ταινίες, για να μας προσφέρει αξέχαστες κινηματογραφικές βραδιές.

Οι προβολές των «Ανώνυμη Κλήση», «TAD: Η Σμαραγδένια Πλάκα» και «Αμστερνταμ» ξεκινούν από την Πέμπτη (3/11).

 

«Ανώνυμη Κλήση»

Περίληψη
Μπορεί μία κλήση να αλλάξει τα πάντα; Ο βραβευμένος με Όσκαρ Μελ Γκίμπσον (Braveheart) πρωταγωνιστεί σε ένα ψυχολογικό θρίλερ σε σενάριο και σκηνοθεσία του Ρομουάλντ Μπουλανζέ (Connectés). Μία ταινία με γερές δόσεις αγωνίας και ένα ανελέητο κυνήγι ενάντια στον χρόνο.
Ένας ραδιοφωνικός παραγωγός (Μελ Γκίμπσον) δέχεται μια κλήση από έναν άγνωστο, που απειλεί να σκοτώσει ολόκληρη την οικογένεια του ζωντανά στον αέρα. Για να σώσει αγαπημένα πρόσωπα, ο παραγωγός θα πρέπει να παίξει ένα σκοτεινό παιχνίδι επιβίωσης. Ο μόνος τρόπος για να κερδίσει είναι να ανακαλύψει την ταυτότητα του εγκληματία.

Σκηνοθεσία: Ρομουάλντ Μπουλανζέ
Ηθοποιοί: Μελ Γκίμπσον, Γουίλιαμ Μόζλι, Κέβιν Ντίλον, Τζον Ρόμπινσον, Νάντια Φαρές, Ενρίκε Άρσε, Άλια Σερορ-Ο-Νιλ, Πολ Σπέρα

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας

 

«TAD: Η Σμαραγδένια Πλάκα»

Περίληψη
Ο ατζαμής αρχαιολόγος Ταντ επιθυμεί την αποδοχή των συναδέλφων του, αλλά η αδεξιότητά του στέκεται εμπόδιο στο όνειρό του. Όταν διαλύει κατά λάθος μια σπάνια σαρκοφάγο, απελευθερώνεται ένα ξόρκι που θέτει τη ζωή των φίλων του σε κίνδυνο. Ο Ταντ και η Σάρα θα ξεκινήσουν ένα περιπετειώδες ταξίδι που θα τους οδηγήσει μέχρι την άκρη του κόσμου για να τους σώσουν και να σταματήσουν την κατάρα της Σμαραγδένιας Πλάκας.

Σκηνοθεσία: Ενρίκε Γκάτο

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας

 

«Αμστερνταμ»

Περίληψη
Μια συναρπαστική και εξαιρετικά περίτεχνη ιστορία που συνυφαίνει πανέξυπνα τα ιστορικά δεδομένα με τη μυθοπλασία σε μια μοναδική κινηματογραφική εμπειρία από τα studios 20th Century Studios και New Regency. Η συγκλονιστική επική ταινία μυστηρίου όπου παρακολουθούμε τρεις πολύ καλούς φίλους που βρίσκονται ξαφνικά μπλεγμένοι στις πιο σοκαριστικές μυστικές συνωμοσίες στην ιστορία της Αμερικής.

Σκηνοθεσία: Ντέιβιντ Ο. Ράσελ
Ηθοποιοί: Κρίστιαν Μπέιλ, Μάργκοτ Ρόμπι, Τζον Ντέιβιντ Ουάσινγκτον, Αλεσάντρο Νίβολα, Άντρια Ράιζμπορο, Άνια Τέιλορ-Τζόι, Κρις Ροκ, Ματίας Σένερτς, Μάικλ Σάνον, Μάικ Μάιερς, Τέιλορ Σουίφτ, Ζόε Σαλντάνα, Ράμι Μάλεκ, Ρόμπερτ Ντε Νίρο

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας

 

Ώρες προβολής:

 

  • «Ανώνυμη Κλήση» στις 19:15 και στις 22:00 στην Αίθουσα 1
  • «TAD: Η Σμαραγδένια Πλάκα» στις 18:30 στην Αίθουσα 2
  • «Amsterdam» στις 21:00 στην Αίθουσα 2

Και επειδή οι πρωτόγνωρες συνθήκες μας επιβάλουν να δημιουργήσουμε ένα ασφαλές περιβάλλον, το Cinepolis Γαλαξίας τηρεί όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα που προβλέπει ο νόμος για τη λειτουργία των κινηματογραφικών αιθουσών.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση