Επιμνημόσυνη δέηση για τους εκτελεσθέντες Ομβριακίτες

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 01 Δεκεμβρίου 2022 17:15 Επιμνημόσυνη δέηση για τους εκτελεσθέντες Ομβριακίτες

80 χρόνια από την εκτέλεσή τους από τους Ιταλούς φασίστες…

Eπιμνημόσυνη δέηση υπέρ των εκτελεσθέντων Ομβριακιτών από τα Ιταλικά στρατεύματα κατοχής την 1η Δεκεμβρίου 1942 στην τοποθεσία ΠΑΠΑΤΡΑΧΗ στην  Ομβριακή Δομοκού, τέλεσαν την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2022 το πρωί συγγενείς των εκτελεσθέντων και κάτοικοι του δημοτικού διαμερίσματος.

Στην επιμνημόσυνη δέηση χοροστάτησε ο Αιδεσιμότατος Πατήρ Αθανάσιος Μπαλατσούρας, εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Ομβριακής.

Παρευρέθηκαν, ο Αντιδήμαρχος Ανδρέας Λαϊνας και ο Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Δομοκού Γρηγόριος Αποστολόπουλος, ο Πρόεδρος της Τοπικής κοινότητας Ομβριακής Ηλίας Ντελής και ο Τοπικός Σύμβουλος Γεώργιος Μαργαζής, ο εκπρόσωπος της 695/2ΥΑ , Ανθυπασπιστής Ιωάννης Πασσάς. Η Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Ομβριακής Κωνσταντίνα Κουρκουβέλη και η Γραμματέας Δέσποινα Γιαννούκου και οι εκπρόσωποι του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου Ενορίας Αγίου Γεωργίου Ομβριακής Εμμανουήλ Αραπίκος και Βασίλειος Καραμπογιάς.

(Φωτογραφίες: Γιώργος Καλταμπάνης)

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση