Απειλούσε ότι θα πέσει από την υψηλή γέφυρα Χαλκίδας

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2022 11:37 Απειλούσε ότι θα πέσει από την υψηλή γέφυρα Χαλκίδας

Τον έπεισαν την τελευταία στιγμή να μην προβεί στο απονενοημένο διάβημα…

Θρίλερ το βράδυ του Σαββάτου (10/12) στην υψηλή γέφυρα Χαλκίδας, με 41χρονο άνδρα που απειλούσε να αυτοκτονήσει.

Γύρω στις 19:30’ έγινε η πρώτη κλήση στην αστυνομία από διερχόμενους οδηγούς που είδαν έναν άνδρα να περιφέρεται περίεργα κοντά στα κιγκλιδώματα και να δείχνει ανήσυχος.

Στο σημείο έφτασαν πληρώματα της αστυνομίας και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ενώ κάτω από τη γέφυρα έσπευσαν στελέχη του Λιμενικού.

Ειδικός διαπραγματευτής της ΕΛ.ΑΣ. μίλησε με τον άνδρα που έδειχνε απογοητευμένος και ήθελε να πέσει από τη γέφυρα. Τελικά λίγο πριν τις 21:00’ το βράδυ ο 41χρονος πείσθηκε να κατεβεί από τη γέφυρα και να οδηγηθεί στο Αστυνομικό Μέγαρο Χαλκίδας.

Για το συγκεκριμένο επεισόδιο ενημερώθηκε και η Εισαγγελέας Υπηρεσίας που διέταξε την ψυχιατρική εκτίμηση του περιστατικού.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση