Λαμία: Μπήκαν Χριστουγεννιάτικα στο σπίτι για να κλέψουν

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 28 Δεκεμβρίου 2022 08:18 Λαμία: Μπήκαν Χριστουγεννιάτικα στο σπίτι για να κλέψουν

Σε απόγνωση οι κάτοικοι των Εργατικών Νέας Μαγνησίας που μετράνε «χτυπήματα»…

Δεν προλαβαίνουν να μετράνε διαρρήξεις στις Εργατικές Κατοικίες της Νέας Μαγνησίας Λαμίας.

Αναγνώστρια μας κατήγγειλε ότι το σπίτι της μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, έγινε στόχος διάρρηξης τρεις φορές, ενώ πριν από χρόνια τους είχαν κλέψει μέχρι και το αυτοκίνητο.

Συγχρόνως, όπως ενημερώθηκε η ίδια από τους γείτονες, μέσα στις γιορτές των Χριστουγέννων άνοιξαν τρία τουλάχιστον σπίτια, χωρίς να μπορεί να γνωρίζει την αξία των κλεμμένων.

Οι γείτονες μάλιστα ήταν αυτοί που είδαν παραβιασμένο και το παντζούρι στην πίσω πλευρά του σπιτιού της, καθώς τον τελευταίο μήνα δεν έμενε κανείς σε αυτό και οι κλέφτες φαίνεται ότι το εκμεταλλεύτηκαν.

Βέβαια τις δύο προηγούμενες φορές δεν στάθηκε εμπόδιο το γεγονός ότι ήταν μέσα οι ιδιοκτήτες και τη μία κατάφεραν να φύγουν με λεία μια τσάντα και την άλλη πάλι με κοσμήματα.

Η καταγγέλλουσα, μάλλον απογοητευμένη, ζητεί περισσότερη και καλύτερη φύλαξη καθώς πρόκειται για μια μεγάλη συνοικία μέσα στην πόλη. Έχοντας την εμπειρία από τις προηγούμενες διαρρήξεις δεν προσδοκά ούτε να βρει τα κλεμμένα ούτε να τιμωρηθούν οι ένοχοι, για αυτό ζητεί ενίσχυση της επιτήρησης προκειμένου να λειτουργήσει αποτρεπτικά.

Άνθρωποι της συνοικίας κάνουν λόγο για συγκεκριμένα παραβατικά άτομα που δρουν στην περιοχή τους που είναι γνωστά στην αστυνομία, όμως όσες φορές και αν έχουν συλληφθεί την επόμενη ημέρα βρίσκονται έξω και συνεχίζουν τη δράση τους.

«Έχει σκοπό να  επιληφθεί κάποιος του θέματος; Πρωτίστως η αστυνομία αλλά και ο Δήμος δεν πρέπει να απαιτήσει μεγαλύτερη προστασία για τους δημότες του ή θα συνεχιστεί εσαεί αυτή η κατάσταση; Είναι μια καθημερινή κατάσταση για την οποία δεν έχουμε δει εδώ και χρόνια κάποια μέριμνα ώστε να βελτιωθεί. Δεν πάει άλλο», μας λέει η γυναίκα καθώς φοβάται πρωτίστως για την ασφάλεια των ηλικιωμένων γονιών της.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση