Ξεκινά η μελέτη κατασκευής πλατείας στο Παλαιοχώρι Δωριέων

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 04 Φεβρουαρίου 2023 16:27 Ξεκινά η μελέτη κατασκευής πλατείας στο Παλαιοχώρι Δωριέων

Πλατεία κόσμημα υποσχέθηκε η Δήμαρχος Αμφίκλειας - Ελάτειας Αθανασία Στιβακτή που φέρεται αποφασισμένη να παρακολουθήσει από κοντά, βήμα - βήμα όλα τα στάδια μέχρι την ολοκλήρωσή της…

Η κατασκευή πλατείας στο Παλαιοχώρι Δωριέων ήταν μία από τις προεκλογικές δεσμεύσεις, της δημοτικής αρχής του δήμου Αμφίκλειας - Ελάτειας και όπως ενημερώνει η δήμαρχος Αθανασία Στιβακτή, εργάστηκαν σκληρά για να αγοράσουν δύο όμορα οικόπεδα μετά από εισήγηση του Προέδρου της Κοινότητας, για την υλοποίηση της.

Η κα Στιβακτή γνωρίζοντας ότι ο δρόμος μέχρι την ολοκλήρωση της είναι μακρύς, σημειώνει ότι θα συνεχίσει τη συστηματική και σωστή δουλειά για να το πετύχουν.

«Έφτασε η σειρά της εκπόνησης σχετικής μελέτης με τις εργασίες να έχουν ήδη ξεκινήσει», προσθέτει η Δήμαρχος Αμφίκλειας - Ελάτειας περιμένοντάς την ολοκληρωμένη, ώστε να μπορέσουν ως Δήμος να αναζητήσουν χρηματοδοτικά εργαλεία, προκειμένου να προχωρήσει άμεσα η κατασκευή της πλατείας.

«Ένας ενιαίος χώρος σε κεντρικότατο σημείο, αφού βρίσκεται δίπλα στην εκκλησία, την παιδική χαρά, το ιατρείο και τη βιβλιοθήκη, πρόκειται να μετατραπεί σε πλατεία κόσμημα για το χωριό και τους κατοίκους του, που επί σειρά ετών στερήθηκαν ένα βασικό κομμάτι στην καθημερινότητά τους», τονίζει η κα Στιβακτή και καταλήγει:

«Δεσμεύσεις που γίνονται πράξη, όνειρα που γίνονται πραγματικότητα, αιτήματα χρόνων που ικανοποιούνται. Κοινός παρονομαστής σε όλα η σκληρή δουλειά, η διάθεση για προσφορά και η συνεργασία. Στοιχεία που διαθέτει στο σύνολό της η Δημοτική μας Αρχή και αποτελούν τη βάση κάθε μας ενέργειας».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση