Ανθρωπιστική βοήθεια στους σεισμόπληκτους από τον Όμιλο Φίλων Δάσους Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 09 Φεβρουαρίου 2023 15:15 Ανθρωπιστική βοήθεια στους σεισμόπληκτους από τον Όμιλο Φίλων Δάσους Λαμίας

Ο ΟΜΦΙΔΑΣ καλεί τα μέλη και τους φίλους που το επιθυμούν, να συνεισφέρουν στη συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης, για τους σεισμόπληκτους της Τουρκίας και Συρίας.

Σε συνέχεια της πρωτοβουλίας της Κ.Ε.Δ.Ε. για αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας στους σεισμόπληκτους της Τουρκίας και της Συρίας, ο Δήμος Λαμιέων αναλαμβάνει τη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης.

Ο ΟΜΦΙΔΑΣ πιστεύει ότι η αλληλεγγύη ενώνει τους λαούς - χτίζει γέφυρες φιλίας και συνεργασίας των λαών της περιοχής και γι' αυτό συμμετέχει και καλεί τα μέλη και τους φίλους του, που το επιθυμούν, να συνεισφέρουν στη συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους της Τουρκίας και Συρίας.

Το Σαββατοκύριακο θα γίνει η πρώτη αποστολή από ΕΛΛΑΔΑ. Θα ακολουθήσουν και άλλες αποστολές με όποια υλικά χρειάζονται.

Ο ΟΜΦΙΔΑΣ θα συνεργαστεί με Συλλόγους, φορείς και συλλογικότητες ώστε να υπάρξει συνέχεια στη στήριξη αυτή.

Η συγκέντρωση των προσφορών θα γίνει στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Λαμιέων ( Λεωνίδου 9-11, ισόγειο, γραφείο Τ.Κ. Λαμίας) :

  • Παρασκευή 10/02/2023, 10:00-19:30
  • Σάββατο 11/02/2023, 10:00-13:00
  • Κυριακή 12/02/2023, 19:00-21:00
  • Δευτέρα 13/02/2023, 10:00-13:00

Συγκεκριμένα συγκεντρώνονται:

-Ιατροφαρμακευτικό Υλικό ( παυσίπονα, αντιφλεγμονώδη, κουτιά πρώτων βοηθειών, φυσιολογικοί οροί, αποστειρωμένες γάζες, επίδεσμοι κ.α.)
-Ζεστά ρούχα για παιδιά και ενήλικες
-Κουβέρτες, κλινοσκεπάσματα, υπνόσακους
-Τρόφιμα μακράς διαρκείας ( κονσέρβες, παιδικές τροφές κ.α.)
-Είδη ατομικής υγιεινής & καθαριότητας

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση