Δείτε τη βασιλόπιτα που έκοψαν σε νεκροταφείο και έγινε viral (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου 2023 12:34 Δείτε τη βασιλόπιτα που έκοψαν σε νεκροταφείο και έγινε viral (ΦΩΤΟ)

Η βασιλόπιτα ταξιδεύει στο διαδίκτυο και προκαλεί συζητήσεις. Οι υπάλληλοι στο νεκροταφείο Βόλου, αντάλλαξαν ευχές και άρχισαν να ψάχνουν το φλουρί…

Το συνηθίζουν κάθε χρόνο τέτοια εποχή, αλλά πάντα η βασιλόπιτα που επιλέγουν και κόβουν στο νεκροταφείο του Βόλου, γίνεται θέμα συζήτησης. Viral στα social media, με τους χρήστες να σχολιάζουν ποικιλοτρόπως. Οι υπάλληλοι βέβαια είναι συνηθισμένοι από τέτοιου είδους παραστάσεις και δεν επηρεάζονται. Την έκοψαν, αντάλλαξαν ευχές και άρχισαν να ψάχνουν τον τυχερό ή την τυχερή που κέρδισε το φλουρί.

Τη δόξα τους θα ζήλευε σίγουρα ακόμα και ο «Μπούκουρας» με το πολυπληθές φανατικό του κοινό! Οι εργαζόμενοι στη Διεύθυνση Κοιμητηρίων του Δήμου Βόλου έκοψαν το πρωί την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα για το καλό του νέου έτους.

Όμως, όλοι έμειναν άφωνοι όταν αντίκρισαν το… καλλιτεχνικό αποτέλεσμα που εμπνεύστηκαν οι υπεύθυνοι των Κοιμητηρίων. Η βασιλόπιτα ήταν ένα νεκροταφείο! Πάνω σε αυτή απεικονίζονταν ένας τάφος με τη χρονολογία 2023, δύο νεκροθάφτες, ένα φέρετρο.

Μάλιστα οι νεκροθάφτες έσκαβαν τον λάκκο, ο οποίος αποτελούνταν από τα ψίχουλα της βασιλόπιτας. Το ποιος κέρδισε το φλουρί, δεν έγινε γνωστό.

Όλα αυτά την ώρα που στο νεκροταφείο Βόλου, προσπαθούν να διαπιστώσουν τι συνέβη πίσω από μια περίεργη εκταφή που είχε σαν αποτέλεσμα να κάνουν φτερά τα χρυσά μετάλλια που ήταν θαμμένα με το νεκρό.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση