Στερεά: Αλλαγές στις Διοικήσεις των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομών

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2023 07:44 Στερεά: Αλλαγές στις Διοικήσεις των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομών

«Άρωμα γυναίκας» στην Π.Υ. ΒΙ.ΠΕ. Λαμίας…

Αλλαγές διοικητών στις Πυροσβεστικές Υπηρεσίες τριών νομών της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας από το Αρχηγείο του Πυροσβεστικού Σώματος.

Στη θέση του Λαμιώτη Σίμου Αποστόλου, που ως Αρχιπύραρχος ανέλαβε την Περιφερειακή Πυροσβεστική Διοίκηση (ΠΕ.ΠΥ.Δ.) Στερεάς Ελλάδας, στη Διοίκηση Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού (ΔΙ.Π.Υ.Ν.) Βοιωτίας τοποθετήθηκε ο Πύραρχος Περικλής Κουλκουβίνης.

Ο κ. Κουλκουβίνης άφησε τη Διοίκηση του νομού Ευβοίας, όπου τοποθετήθηκε ο Πύραρχος Κώστας Ψαρρός που έχει καταγωγή από Βόρεια Εύβοια και υπηρετούσε μέχρι πρότινος στη ΔΙΠΥΝ Κεφαλλονιάς.

Αλλαγή και στη ΔΙΠΥΝ Φωκίδας όπου αναλαμβάνει ο Λαμιώτης Παναγιώτης Μπαλτάς, ο οποίος πρόσφατα προήχθη σε Πύραρχο και αφήνει το Αρχηγείο και την Αθήνα.

Τέλος στην Ευρυτανία παραμένει ο Πύραρχος Στέργιος Φυσέκης και στη Φθιώτιδα ο Πύραρχος Λουκάς Μούτσελος.

Αναφορικά με τις Πυροσβεστικές Υπηρεσίες στη Φθιώτιδα, έχουμε ένα νέο πρόσωπο να αναλαμβάνει τη Διοίκηση της Π.Υ. ΒΙ.ΠΕ. Λαμίας. Πρόκειται για την Αντιπύραρχο Γιάννα Γιάννη η οποία μέχρι πρότινος ήταν στο Υπασπιστήριο του Συντονιστή Π.Υ. Στερεάς Ελλάδας - Θεσσαλίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση