Στον Περιφερειάρχη Στερεάς η ΔΕΕΠ Φθιώτιδας της Νέας Δημοκρατίας

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2023 11:46 Στον Περιφερειάρχη Στερεάς η ΔΕΕΠ Φθιώτιδας της Νέας Δημοκρατίας

Συζήτησαν για έργα που αφορούν την περιοχή…

Κλιμάκιο της ΔΕΕΠ Φθιώτιδας της Νέας Δημοκρατίας, αποτελούμενο από τον Πρόεδρο Σπύρο Κωσταρά, τον Αντιπρόεδρο Θεόδωρο Γούσιο και τα μέλη Σπυριδούλα Μαυροειδή και Γεώργιο Γαλανό, επισκέφτηκε την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Φάνη Σπανό στο γραφείο του στην έδρα της Περιφέρειας στη Λαμία.

Αντικείμενο της συζήτησης τα μεγάλα έργα του δρόμου Λαμίας - Άμφισσας και της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας, αλλά και μικρότερα έργα που άπτονται της καθημερινότητας του πολίτη και είναι εξίσου πολύ σημαντικά.

Τα μέλη της ΔΕΕΠ εξέφρασαν επίσης την αλληλεγγύη τους στο δοκιμαζόμενο λαό της Τουρκίας και της Συρίας, στηρίζοντας τις δράσεις συγκέντρωσης τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης.

Από την πλευρά του ο κ. Σπανός αναφέρθηκε με ικανοποίηση στο νέο πρόγραμμα ΕΣΠΑ 2021-2027 το οποίο έχει προϋπολογισμό 427 εκατομμύρια ευρώ και ευχήθηκε στα μέλη της ΔΕΕΠ, καλή επιτυχία στο έργο τους, να βλέπουν τα υφιστάμενα προβλήματα και να προτείνουν τρόπους αντιμετώπισής τους, καθώς επίσης και να συμπαρίστανται με όλες τους τις δυνάμεις στην κοινωνία και στον κόσμο.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση