Ψηφιακός μετασχηματισμός από τη ΔΥΠΑ και το ΚΕΔΙΒΙΜ Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2023 11:58 Ψηφιακός μετασχηματισμός από τη ΔΥΠΑ και το ΚΕΔΙΒΙΜ Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

400 ευρώ σε κάθε συμμετέχοντα. Ποιοι δικαιούνται να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα…

Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, στο πλαίσιο της δράσης της ΔΥΠΑ με τίτλο: «Προγράμματα αναβάθμισης δεξιοτήτων και επανακατάρτισης εργαζομένων» προσφέρει το πρόγραμμα κατάρτισης: «Ψηφιακός μετασχηματισμός: Εργαλεία διαδικτυακών – διαδραστικών πωλήσεων & ενδοεταιρικής εκπαίδευσης».

Το πρόγραμμα έχει επιστημονικά υπεύθυνο τον Καθηγητή του Τμήματος Ψηφιακών Συστημάτων του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Πέτρο Λάμψα και διεξάγεται σε Λαμία, Λάρισα και Καρδίτσα.

Η ΔΥΠΑ έδωσε ήδη τη δυνατότητα στους εργαζόμενους που έκαναν αίτηση για τα προγράμματα κατάρτισης να επιλέξουν πρόγραμμα.

Η διαδικασία επιλογής του συγκεκριμένου προγράμματος για όσους έχουν υποβάλει αίτηση για τη δράση «Προγράμματα αναβάθμισης δεξιοτήτων και επανακατάρτισης εργαζομένων σε όλους τους κλάδους της οικονομίας με έμφαση στις ψηφιακές και πράσινες δεξιότητες» είναι:

1) Είσοδος με κωδικούς TaxisNet στον σύνδεσμο ΕΔΩ

2) Επιλογή του ΚΕΔΙΒΙΜ του ΠΘ, στη συνέχεια στο φίλτρο θεματική κατηγορία επιλέγουμε ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ και τέλος στη Θεματική Υποκατηγορία επιλέγουμε ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ. Στη συνέχεια επιλέγουμε το πρόγραμμα με τίτλο: «Ψηφιακός μετασχηματισμός: Εργαλεία διαδικτυακών – διαδραστικών πωλήσεων & ενδοεταιρικής εκπαίδευσης».

 Οι καταρτιζόμενοι με την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος θα λάβουν εφάπαξ το ποσό των 400 ευρώ, ενώ θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν δεξιότητες στο ψηφιακό marketing και την προσαρμογή των εργαλείων εξ αποστάσεως εκπαίδευσης στις ανάγκες κατάρτισης προσωπικού των επιχειρήσεων.

Σύμφωνα με τον κ. Λάμψα, το ΚΕΔΙΒΙΜ του ΠΘ προσφέρει πληθώρα προγραμμάτων, κατάρτισης σε όλο το φάσμα της οικονομικής δραστηριότητας των επιχειρήσεων της Θεσσαλίας και της Στερεάς Ελλάδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση