Αλλάζουν το Σαββατοκύριακο τα δρομολόγια του Αστικού ΚΤΕΛ λόγω Καρναβαλιού

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2023 09:02 Αλλάζουν το Σαββατοκύριακο τα δρομολόγια του Αστικού ΚΤΕΛ λόγω Καρναβαλιού

Οι Αστικές Συγκοινωνίες Λαμίας ενημερώνουν ότι θα υπάρξουν αλλαγές στα δρομολόγια το Σαββατοκύριακο λόγω των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων που θα γίνουν για το Καρναβάλι της Λαμίας.

«Ενημερώνουμε το επιβατικό κοινό, ότι λόγω των εκδηλώσεων Καρναβαλιού στη Πόλη μας, θα υπάρξουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα επηρεάσουν τη ροή των Δρομολογίων.

Πιο αναλυτικά, το Σάββατο 25/02/2023, από τις 19:30 μέχρι τις 22:30 τα δρομολόγια για Νοσοκομείο θα ξεκινούν Πλ. Πάρκου - Πλ. Λαού - Πλ. Καραϊσκάκη - Γήπεδο & έπειτα κανονικά για Νοσοκομείο, με επιστροφή κανονικά μέχρι Γήπεδο & μετά μέσω Νταμάρια - Ξηριώτισσα στο Κέντρο.

Την Κυριακή 26/02/2023 λόγω της Παρέλασης, θα διακοπούν όλα τα Δρομολόγια από τις 14:00 μέχρι τις 17:00, & μετά το πέρας της, θα ξεκινήσουν πάλι».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση