Πυρκαγια και στη Ροδωνιά Υπάτης!

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2023 19:34 Πυρκαγια και στη Ροδωνιά Υπάτης!

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχαν το Σαββατοκύριακο οι πυροσβέστες στη Φθιώτιδα.

Δυστυχώς παρά τις ανακοινώσεις της Πυροσβεστικής κάποιοι επέλεξαν αυτό το Σαββατοκύριακο να κάψουν τα κλαδέματα ή τα υπολείμματα στις καλλιέργειες με αποτέλεσμα πολλές φορές οι φωτιές να "ξεφύγουν", λόγω των δυνατών ανέμων.

Τόσο το Σάββατο όσο και την Κυριακή οι πυροσβέστες της Φθιώτιδας έτρεχαν να σβήσουν πυρκαγιές. Η πιο επικίνδυνη ήταν αυτή στο ελατόδασος του Τυμφρηστού, όπου ευτυχώς κι εδώ οι πυροσβέστες την πρόλαβαν πριν πάρει μεγάλες διαστάσεις.

Η επόμενη φωτογραφία είναι από τη Ροδωνιά Υπάτης, όπου εκδηλώθηκε πυρκαγιά κοντά στο γήπεδο της κοινότητας. Στο σημείο έσπευσαν πυροσβέστες από το κλιμάκιο του Αργυροχωρίου και από τη Λαμία, καθώς επίσης και η Πολιτική Προστασία του Δήμου Λαμιέων.

«Ευτυχώς οι πυροσβέστες μας ενήργησαν άμεσα και η πυρκαγιά δεν πρόλαβε να πάρει πολύ μεγάλες διαστάσεις. Κάνουμε έκκληση στους αγρότες μας να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί γιατί οι συνθήκες δεν ευνοούν το κάψιμο κλαριών....», είπε ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Λαμιέων Κώστας Ξεφλούδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση