Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Συνταξιούχων Δημοσίου Φθιώτιδας

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 02 Μαρτίου 2023 21:22 Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Συνταξιούχων Δημοσίου Φθιώτιδας

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του  Συνδέσμου  Συνταξιούχων  του  Δημοσίου Φθιώτιδας, όπως προέκυψε από την εκλογική διαδικασία της 21ης Φεβρουαρίου 2023.

Το νέο ΔΣ:

1. Γράβαλος  Χρήστος, Πρόεδρος

2. Πράπας  Ζαχαρίας, Αντιπρόεδρος

3. Σανίδα – Παπαδοπούλου Αμαλία, Γραμματέας

4. Αργυρίου  Κυριάκος, Ταμίας

5. Σπυρόπουλος Ηλίας, Μέλος

6. Ζαμπεθάνης  Βάϊος, Μέλος

7. Χρονάς  Αναστάσιος, Μέλος

«Το Νέο Διοικητικό  Συμβούλιο, ευχαριστεί  θερμά  τα μέλη  του  για  τη μαζική  συμμετοχή  τους  στην  εκλογική  διαδικασία  της  21-2-2023  και τα  διαβεβαιώνει  πως  θα αγωνιστεί  για την  δικαίωση  των αιτημάτων  του κλάδου  που μένουν  εκκρεμή  και ανικανοποίητα  πάνω  από μια 10ετια. Τα γραφεία  του Συνδέσμου (Ροζάκη  Αγγελή  34)  είναι ανοικτά  κάθε Δευτέρα, Τετάρτη  και Παρασκευή, από 9.30 π.μ.-11.30 π.μ.  για εξυπηρέτηση  των αιτημάτων  των συναδέλφων  Συντ/χων  του  Δημοσίου», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Χρήστος Γράβαλος.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση