Παραίτηση Χατζημαργαρίτη από το Νοσοκομείο Χαλκίδας

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 07 Μαρτίου 2023 18:18 Παραίτηση Χατζημαργαρίτη από το Νοσοκομείο Χαλκίδας

Δύο μήνες μετά την ανακοίνωση της επέκτασης της θητείας του…

Στον ιδιωτικό τομέα θα συνεχίσει ο μέχρι πρότινος Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Χαλκίδας και παλαιότερα Διοικητής στο Νοσοκομείο Λαμίας, Βαγγέλης Χατζημαργαρίτης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport ο κ. Χατζημαργαρίτης υπέβαλλε την παραίτησή του την περασμένη Παρασκευή έχοντας αποδεχθεί πρόταση από μεγάλο Νοσοκομείο της Αθήνας.

Σημειώνουμε ότι η παραίτηση του Διοικητή του ΓΝ Χαλκίδας έρχεται μόλις δύο μήνες μετά την ανακοίνωση της παράτασης της θητείας του και εφόσον συμπλήρωσε τριετία σε αυτό.

Μαζί με τη θητεία του κ. Χατζημαργαρίτη στην 5η ΥΠΕ και μέχρι τις επερχόμενες εκλογές, έχει ανανεωθεί η θητεία του Διοικητή του Γ.Ν. ΤΡΙΚΑΛΩΝ,  Κωνσταντίνου Γρηγορίου, του Γ.Ν. ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ,  Δημήτρη Καρατσίκη, του Αναπληρωτή Διοικητή του Γ.Ν. ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ – Γ.Ν. ΘΗΒΩΝ, με αρμοδιότητα στην αποκεντρωμένη Οργανική Μονάδα «ΘΗΒΑ»,  Κωνσταντίνου Χροναίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση