48ωρη απεργία των εργαζομένων στο ΕΣΠΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 11 Απριλίου 2023 07:38 48ωρη απεργία των εργαζομένων στο ΕΣΠΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

Ζητούν μισθολογική ισότητα με νομοθετική ρύθμιση…

Απεργούν Μεγάλη Δευτέρα και Μεγάλη Τρίτη οι εργαζόμενοι στη ΜΟΔ ΑΕ, που ουσιαστικά διαχειρίζεται τα Ευρωπαϊκά Προγράμματα (ΕΣΠΑ), ζητώντας οριστική λύση γι αμισθολογική ισότητα.

Οι εργαζόμενοι προβάλλοντας την καθοριστική συμμετοχή τους στο ρεκόρ απορροφητικότητας που παρουσιάζει το ΕΣΠΑ καλούν τον υπουργό Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη «να υλοποιήσει την δέσμευσή του στους 1000 εργαζόμενους της ΜΟΔ ΑΕ. Να απευθυνθεί στον συναρμόδιο Αν. ΥπΟΙΚ Θ. Σκυλακάκη να άρει τις "πιθανές" επιφυλάξεις ορθής διατύπωσης της ρύθμισης που να έχει καθολική εφαρμογή σε όλους τους υπαλλήλους της ΜΟΔ ΑΕ. Ρύθμισης που θα επαναφέρει την μισθολογική ισότητα σε όλο το στελεχιακό δυναμικό της ΜΟΔ ΑΕ.».

Σε απεργία βρίσκονται και τα στελέχη της ΜΟΔ ΑΕ στη Λαμία.

Δείτε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση