Ηλίας Σανίδας: Φωτεινοί σηματοδότες στο Μουσικό Σχολείο Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 11 Απριλίου 2023 14:29 Ηλίας Σανίδας: Φωτεινοί σηματοδότες στο Μουσικό Σχολείο Λαμίας

Πάγιο αίτημα για την ασφάλεια μαθητών και εκπαιδευτικών…

Τέθηκαν σε λειτουργία οι φωτεινοί σηματοδότες επί της οδού Λ. Καλυβίων 154 - Λαμία στο ύψος του Μουσικού Σχολείου Λαμίας.

Πρόκειται για ένα πρόβλημα από τα παλιά, που τακτοποιήθηκε «μετά από επίμονες προσπάθειες των υπηρεσιών της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας», σύμφωνα με τον Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Φθιώτιδας Ηλία Σανίδα.

«Η επίλυση του ζητήματος ήταν επιβεβλημένη και υψηλής προτεραιότητας από εμάς, τόσο για τους  κατοίκους της περιοχής  όσο και για ολόκληρη τη σχολική κοινότητα, καθώς η συνεχής ανάγκη διέλευσης πεζών και ιδιαίτερα παιδιών καθιστούσε το σημείο επικίνδυνο», σημειώνει ο κ. Σανίδας και υπογραμμίζει:

«Τονίζουμε δημόσια, για ακόμα μία φορά, ότι σε κατεπείγοντα θέματα και ιδιαίτερα για ζητήματα που αφορούν την δημόσια ασφάλεια, δίνουμε ως φορέας  προτεραιότητα για άμεση λύση».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση