Δείτε ποιες περιοχές της νότιας Λαμίας δε θα έχουν ρεύμα την Κυριακή

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 23 Απριλίου 2023 11:00 Δείτε ποιες περιοχές της νότιας Λαμίας δε θα έχουν ρεύμα την Κυριακή

Από το πρωί στις 8 και μέχρι τις 3 το μεσημέρι…

Σύμφωνα με ενημέρωση του ΔΕΔΔΗΕ, λόγω εκτέλεσης εργασιών σε δίκτυα γραμμών Μέσης Τάσης θα γίνουν προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος την Κυριακή 23 Απριλίου 2023, σε περιοχές της Λαμίας.

Συγκεκριμένα, από ώρα 08:00’ έως 15:00’ επί της οδού Αθηνών, συγκεκριμένα από κόμβο πλησίον Α.Τ. Λαμίας μέχρι το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας (πρώην Τ.Ε.Ι.)  και πέριξ της περιοχής.

Θα πραγματοποιηθούν ολιγόλεπτες διακοπές ρεύματος στην έναρξη και λήξη των εργασιών στις 08:00’ και στις 15:00’ αντίστοιχα, σε τμήμα δικτύου επί της Λεωφόρου Δημοκρατίας και Λεωφόρου Ελευθερίας μέχρι την περιοχή του Αεροδρομίου.

Επίσης την ίδια μέρα (23/4/23) θα πραγματοποιηθεί προγραμματισμένη διακοπή από ώρα 10:00’ έως 15:00’ πλησίον Ι.Ν. Αγίου Τρύφωνος σε τμήμα δικτύου επί της οδού Ταϋγέτου και πέριξ της περιοχής.

Θα πραγματοποιηθούν ολιγόλεπτες διακοπές ρεύματος στην έναρξη και λήξη των εργασιών στις 10:00’ και στις 15:00’ αντίστοιχα, σε τμήμα δικτύου στις οδούς Αθηνών, Ταϋγέτου, Μπουμπουλίνας, Μ. Αλεξάνδρου και πέριξ των οδών.  

Σημειώνεται ότι επειδή πρόκειται για τεχνικές εργασίες, μπορεί να υπάρξει μικρή μεταβολή στις ώρες διακοπής, δηλαδή να μειωθούν οι ώρες (το συνηθέστερο) ή αν προκύψουν απρόβλεπτες τεχνικές δυσκολίες να γίνει μικρή υπέρβαση.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση