Στα 90 του συνελήφθη για λαθραία τσιγάρα και καπνό!

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 27 Απριλίου 2023 23:20 Στα 90 του συνελήφθη για λαθραία τσιγάρα και καπνό!

Λιμενικοί ακολούθησαν το μηχανάκι που οδηγούσε και βρήκαν την κρυψώνα του…

Στη σύλληψη ενός 90χρονου Έλληνα προέβησαν, πρωινές ώρες της Πέμπτης (27/4) σε παραλιακή οδό της Χαλκίδας, στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χαλκίδας, για παράβαση της νομοθεσίας περί «Εθνικού Τελωνειακού Κώδικα».

Οι Λιμενικοί είχαν πληροφορίες για τον ηλικιωμένο και τον ακολούθησαν όταν τον είδαν ,ε το μηχανάκι του. Ο 90χρονος εισήλθε σε ισόγειο χώρο πολυκατοικίας όπου σε αποθήκη που διαχειρίζεται αποκλειστικά ο συλληφθείς, εντοπίστηκαν χίλια επτακόσια τριάντα (1.730) πακέτα τσιγάρων, ήτοι 34.600 τσιγάρα, καθώς και οκτώ (08) συσκευασίες καπνού των πενήντα (50γρ.) γραμμαρίων, συνολικού βάρους τετρακοσίων (400) γραμμαρίων, τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης και δεν είχαν εισπραχθεί από το δημόσιο οι νόμιμοι φόροι.

Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή, ενώ τα ανωτέρω ευρήματα κατασχέθηκαν.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση