Σε κρίσιμη κατάσταση μοτοσυκλετιστής μετά από σύγκρουση με ΙΧ μέσα στην Καρδίτσα

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 14 Ιουνίου 2023 10:24 Σε κρίσιμη κατάσταση μοτοσυκλετιστής μετά από σύγκρουση με ΙΧ μέσα στην Καρδίτσα

Κοντά στο Εργατικό Κέντρο…

Στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Καρδίτσας νοσηλεύεται ένας 30χρονος οδηγός μοτοσικλέτας, μετά από σύγκρουση με αυτοκίνητο που οδηγούσε 55χρονος, κοντά στο Εργατικό Κέντρο.

Το συμβάν σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης 14 Ιουνίου, στη 1:50, στη διασταύρωση των οδών Ιεζεκιήλ και Αλλαμανή, με τα αίτια της σύγκρουσης να διερευνώνται από το Τμήμα Τροχαίας Καρδίτσας.

Ο 30χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και μετά τις απαραίτητες εξετάσεις, που επιβεβαίωσαν την σοβαρότητα του τραυματισμού του, μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ, όπου και παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση.

Πηγή: karditsalive.net

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση