Φθιώτιδα: Τον συνέλαβαν την ώρα που ετοιμαζόταν για ταξίδι στις Β. Σποράδες (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 19 Ιουνίου 2023 19:29 Φθιώτιδα: Τον συνέλαβαν την ώρα που ετοιμαζόταν για ταξίδι στις Β. Σποράδες (ΦΩΤΟ)

Κατασχέθηκε συσκευασία ακατέργαστης κάνναβης…

Στο πλαίσιο των ενεργειών όλων των Υπηρεσιών της 4ης ΠΕΔΙΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ για την πάταξη της εμπορίας και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου/ ΠΟΔΙΝ, Γρ. Ασφαλείας του Β΄ Λιμενικού Τμήματος Αγ. Κωνσταντίνου και το Λιμεναρχείο Στυλίδας, το Σάββατο (17/06/2023) πρωινές ώρες κατά την διάρκεια επιβίβασης αλλοδαπού επιβάτη στο λιμάνι Αγίου Κων/νου με προορισμό τις β. Σποράδες, τον συνέλεβαν για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, βρέθηκαν πάνω του και κατασχέθηκαν, ποσότητα μεικτού βάρους 4,1 gr σε νάιλον συσκευασία ακατέργαστης κάνναβης και ένας (1) πλαστικός τρίφτης με υπολείμματα κάνναβης.

Οι ναρκωτικές ουσίες κατασχέθηκαν από Λ/Χ Στυλίδας /Β΄Λ/Τ Αγ. Κωνσταντίνου, που διενήργησαν την προανάκριση σχηματίζοντας δικογραφία στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.

Κατόπιν εντολής του Εισαγγελέα Λαμίας, ο συλληφθείς αφέθηκε ελεύθερος.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση