Διακοπή ρεύματος και στο Δήμο Καμένων Βούρλων την Κυριακή

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 30 Ιουνίου 2023 11:03 Διακοπή ρεύματος και στο Δήμο Καμένων Βούρλων την Κυριακή

Δείτε όλες τις προγραμματισμένες διακοπές…

Από το Γραφείο του ΔΕΔΔΗΕ στην Αταλάντη, ανακοινώθηκαν διακοπές ρεύματος για την Κυριακή 2 Ιουλίου 2023 για περιοχές του Δήμου Καμένων Βούρλων, λόγω εργασιών σε δίκτυο Μέσης και Χαμηλής Τάσης.

Ειδικότερα, έχουν προγραμματιστεί διακοπές ρεύματος, στην Κόμνηνα και συγκεκριμένα στα αρδευτικά και φωτοβολταϊκά της περιοχής καθώς και στις οικίες μετά το ρέμα της Κόμνηνας προς τις σήραγγες από τις 08:00’ έως 12:00’.

Θυμίζουμε ότι ο ΔΕΔΔΗΕ έχει ανακοινώσει επίσης διακοπές ρεύματος την ίδια ημέρα στο Δήμο Λοκρών, αλλά και στο Δήμο Λαμιέων.

Σημειώνεται τέλος ότι, επειδή πρόκειται για τεχνικές εργασίες, μπορεί να υπάρξει μικρή μεταβολή στις ώρες διακοπής, δηλαδή να μειωθούν οι ώρες (το συνηθέστερο) ή αν προκύψουν απρόβλεπτες τεχνικές δυσκολίες να γίνει μικρή υπέρβαση.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση