Ελεύθερος χωρίς όρους ο 30χρονος που κατηγορείται για ζωοκτονία

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 05 Ιουλίου 2023 11:05 Ελεύθερος χωρίς όρους ο 30χρονος που κατηγορείται για ζωοκτονία (ΦΩΤΟ αρχείου)

Το άλογο του βρέθηκε πνιγμένο στον Κραυσίδωνα…

Ελεύθερος χωρίς όρους μέχρι την δίκη του, αφέθηκε χθες ο 30χρονος ιδιοκτήτης αλόγων, που παραπέμφθηκε με την κατηγορία της ζωοκτονίας , σε βαθμό κακουργήματος γιατί εγκατέλειψε δύο άλογα στον Κραυσίδωνα, με αποτέλεσμα το ένα να πνιγεί από το σχοινί του.

Ο ίδιος δήλωσε πως άφησε μόνο για ένα 24ωρο τα άλογα στο ποτάμι στα οποία εξασφάλισε θέση με ίσκιο, τροφή και νερό , ενώ υπήρξαν και μαρτυρίες υπέρ του.

Οι μάρτυρες που προέρχονταν και από τον ιππικό όμιλο ανέφεραν πως τα πρόσεχε ως άλογα κούρσας, ενώ κτηνίατρος διαπίστωσε πως το ζώο που πνίγηκε ήταν σε άριστη κατάσταση και δεν έδειχνε στοιχεία εγκατάλειψης. Το ζώο σύμφωνα με τις εκτιμήσεις θέλησε να ξυθεί και το πέταλό του εγκλωβίστηκε στα σχοινιά του λαιμού του.

Το Σάββατο το βράδυ υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση της Φιλοζωικής Ομάδας Βόλου και της αστυνομίας , μετά το θάνατο του αλόγου, ενώ ήταν δύσκολο να προσεγγιστεί το δεύτερο άλογο ιδιοκτησίας του 30χρονου, που βρισκόταν επίσης στο ποτάμι. Ο 30χρονος στην απολογία του είπε πως αγαπά τα ζώα του και τα προσέχει , ενώ βρίσκεται αντιμέτωπος και με διοικητικό πρόστιμο 60.000 ευρώ.

Πηγή: gegonota.news

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση