Ράχες: Ακυβέρνητο σκάφος εξέπεμψε «SOS»

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 06 Ιουλίου 2023 10:16 Ράχες: Ακυβέρνητο σκάφος εξέπεμψε «SOS»

Έμεινε από μηχανή και δεν μπορούσε να πιάσει λιμάνι…

Σε περιπέτεια εξελίχθηκε η βόλτα με το σκάφος για παρέα στις Ράχες Φθιώτιδας. Γύρω στις 12:30’ το μεσημέρι, ο ιδιοκτήτης του σκάφους ενημέρωσε το Λιμενικό ότι πλέει ακυβέρνητο κοντά στο λιμάνι των Ραχών, καθώς είχε "χάσει" τη μηχανή του από άγνωστη αιτία.

Στο σημείο έφτασε πλωτό σκάφος του Λιμεναρχείου Στυλίδας, όπου εντόπισε το ιδιωτικό σκάφος, διαπιστώνοντας ότι είναι όλοι καλά στην υγεία τους, καθώς και το ότι δεν υπήρξε περίπτωση θαλάσσιας ρύπανσης.

Το σκάφος ρυμουλκήθηκε από το Ε/Γ-Τ/Ρ “ΛΙΧΑΔΟΝΗΣΙΑ” και με τη συνοδεία του σκάφους του Λιμεναρχείου Στυλίδας, κατέπλευσε ασφαλώς στο Λιμένα Ραχών.

Από την Λιμενική Αρχή ενημερώθηκε ο ιδιοκτήτης του για τις περαιτέρω υποχρεώσεις του, ενώ κινήθηκε και η διαδικασία επιβολής διοικητικών κυρώσεων λόγω μη ύπαρξης εγγράφων επί του σκάφους.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση