Το πρόγραμμα του Μητροπολίτη Φθιώτιδας - Σήμερα στην Κωνσταντινούπολη

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 10 Ιουλίου 2023 10:13 Το πρόγραμμα του Μητροπολίτη Φθιώτιδας - Σήμερα στην Κωνσταντινούπολη

Από Δευτέρα 10 έως Κυριακή 16 Ιουλίου 2023…

Με ταξίδι στο Οικουμενικό Πατριαρχείο ξεκινά μια ακόμη γεμάτη εβδομάδα για το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Φθιώτιδος κ. Συμεών.

Για μία ακόμη φορά ο Ποιμενάρχης μας θα έχει την ευλογία να δει τον Παναγιώτατο μετά και την επίσκεψη του τελευταίου στην Ιερά Μονή Αγάθωνος.

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Φθιώτιδος από τη Δευτέρα 10 έως Κυριακή 16 Ιουλίου 2023.

Δευτέρα 10 Ιουλίου 2023

09:50 π.μ.:Άφιξη στην Κωνσταντινούπολη. Επίσκεψη στο Οικουμενικό Πατριαρχείο και στην Ιερά Γεροντική Μητρόπολη Χαλκηδόνος.

Τρίτη 11 Ιουλίου 2023

08:00 π.μ.:Χοροστασία στον Όρθρο και πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό της Αγίας Ευφημίας στην Χαλκηδόνα κατόπιν προσκλήσεως του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Γέροντος Χαλκηδόνος κ.κ. Εμμανουήλ.

Κατόπιν ο Σεβασμιώτατος κ. Συμεών θα μεταβεί εκ της Χαλκηδόνος στο Φανάρι, για να υποβάλει ευχαριστηρίους προσρήσεις στην Α.Θ.Π., τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟ, για την πρόσφατη επίσκεψή του στην Ιερά Μονή Κοιμήσεως Θεοτόκου Οσίου Αγάθωνος την 25η Ιουνίου 2023.

Τετάρτη 12 Ιουλίου 2023

07:00 π.μ.:Όρθρος και Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον ΙερόΝαό Αγίας Τριάδος Μακρακώμης επί τη μνήμη τουΟσίου και Θεοφόρου Πατρός ημών Παϊσίου του Αγιορείτου.

(ραδιοφωνική - διαδικτυακή μετάδοση)

10:30 π.μ.: Επίβλεψη των εκτελουμένων εργασιών στον Ιερό Ναό του Οσίου Παϊσίου του Αγιορείτου στο άλσος της Μακρακώμης.

17:30 μ.μ.: Αγιασμός για την 5η Κατασκηνωτική Περίοδο στο Κατασκηνωτικό Κέντρο «Η Αγία Αικατερίνη» στο Καινούργιο Λοκρίδος.

Πέμπτη 13 Ιουλίου 2023

09:30 π.μ.: Σύσκεψη εργασίας ενόψει της διοργανώσεως του 7ου Πανελληνίου Συνεδρίου Υπευθύνων Ιερέων Νεότητος, Στελεχών Νεότητος και Κατηχητών της Εκκλησίας της Ελλάδος, στο Κατασκηνωτικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος «Η Αγία Αικατερίνη» στο Καινούργιο Λοκρίδος.

Παρασκευή 14 Ιουλίου 2023

07:00 π.μ.: Όρθρος και Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στο Ιερό Μοναστηριακό Κάθισμα του Οσίου Νικοδήμου του Αγιορείτου στη Δίβρη.

(ραδιοφωνική - διαδικτυακή μετάδοση)

11:30 π.μ.:  Αγιασμός ανακαινισθέντος Ενοριακού Κέντρου Ιερού Ναού Αγίας Βαρβάρας Δίβρης.

13:00 μ.μ.: Ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Αστικών Συγκοινωνιών στο αμφιθέατρο της Δ.Ε.Υ.Α. Λαμίας.

20:00 μ.μ.: Επίδοση αναμνηστικών στο Κατασκηνωτικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος «Η Αγία Αικατερίνη» στο Καινούργιο Λοκρίδος.

Σάββατο 15 Ιουλίου 2023

19:30 μ.μ.: Μυστήριο Γάμουστον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Δαμάστας.

21:00 μ.μ.: Μουσικοχορευτική εκδήλωση που συνδιοργανώνουν ο Σύλλογος Γυναικών Καΐτσας ο Ο.Π.Α.ΣΤ.Ε. και η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος στη Μακρυρράχη Δομοκού.

22:00 μ.μ.: 14ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών υπό την διοργάνωση του Πολιτιστικού και Λαογραφικού Συλλόγου Μώλου στην Κεντρική Πλατεία του Μώλου.

Κυριακή 16 Ιουλίου 2023

07:00 π.μ.: Όρθρος και Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Ανθοχωρίου.

(τηλεοπτική - ραδιοφωνική – διαδικτυακή μετάδοση)

19:30 μ.μ.: Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός και Ιερά Λιτανεία στον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνης στην Αγία Μαρίνα Στυλίδος.

(ραδιοφωνική – διαδικτυακή μετάδοση)

Σημείωσις:

Υπενθυμίζεται ότι, κατά τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο, η βάση και έδρα των διοικητικών δραστηριοτήτων του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Συμεών είναι το (προσωρινό) Ιερό Επισκοπείο Θερμοπυλών και Μενδενίτσης εντός του Κατασκηνωτικού Κέντρου της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος «Η Αγία Αικατερίνη» στο Καινούργιο Λοκρίδος.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση