Λαμία: Έπεσε πάνω στην κολόνα - Δείτε εικόνες

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 23 Ιουλίου 2023 08:45 Λαμία: Έπεσε πάνω στην κολόνα - Δείτε εικόνες

Είχε άγιο νεαρός οδηγός, αφού έπεσε στην κολόνα και βγήκε ελαφρά τραυματισμένος.

Το τροχαίο έγινε στις 10:00'  το πρωί του Σαββάτου στον επαρχιακό δρόμο από Λιανοκλάδι προς Στίρφακα, όταν από άγνωστη αιτία ο νεαρός οδηγός με το κόκκινο αυτοκίνητο, έχασε τον έλεγχο και βγήκε εκτός δρόμου πέφτοντας πάνω στην κολόνα.

Διερχόμενοι οδηγοί σταμάτησαν να βοηθήσουν ενώ στο σημείο έσπευσαν διασώστες του ΕΚΑΒ και αστυνομικοί της Τροχαίας Λαμίας.

«Το παΐδι είχε άγιο και δεν τραυματίστηκε σοβαρά. Όμως πόσα χρόνια πίσω είμαστε σαν χώρα όταν έχουμε τις κολόνες δίπλα ακριβώς στο δρόμο; Στις Ευρωπαϊκές χώρες τα δίκτυα ειναι πλέον υπόγεια. Μόνο στις τριτοκοσμικές βλέπεις αυτές τις εικόνες....», είπε στο LamiaReport ένας από τους διερχόμενους οδηγούς που βρέθηκε στο σημείο και σταμάτησε να βοηθήσει τον νεαρό οδηγό, που ευτυχώς βγήκε με γρατζουνιές από το αυτοκίνητο.

Δείτε φωτογραφίες...

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση