Εύβοια: Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στις πυρόπληκτες περιοχές

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 25 Ιουλίου 2023 11:07 Εύβοια: Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στις πυρόπληκτες περιοχές

Παραμένει αγνοούμενος ο 39χρονος βοσκός…

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας ανακοινώθηκε λίγο μετά τις 10:00’ το πρωί της Τρίτης (25/7) ότι, η κυκλοφορία των οχημάτων στις Επαρχιακές Οδούς Καρύστου – Πλατανιστού και Αντιάς – Πλατανιστού, αποκαταστάθηκε πλήρως και διεξάγεται κανονικά.

Η περιοχή εξακολουθεί να δοκιμάζεται από την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε την Κυριακή το μεσημέρι πλησίον του οικισμού Πλατανιστός. Μάλιστα σήμερα τα ξημερώματα εστάλη στα κινητά μήνυμα από το «112» για όσους βρίσκονται στη συγκεκριμένη περιοχή να εκκενώσουν τις εστίες τους και να εγκαταλείψουν προς Κάρυστο.

Εντωμεταξύ εξακολουθεί να αγνοείται από το πρωί της Κυριακής 39χρονος βοσκός ο οποίος σύμφωνα με τα αδέρφια του βρισκόταν στο ποιμνιοστάσιο που διατηρούν στην πυρόπληκτη περιοχή.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση