ΟΣΕ: Διακόπτονται τα δρομολόγια αμαξοστοιχιών σε Αγία Παρασκευή, Τιθορέα και Βελεστίνο

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 26 Ιουλίου 2023 20:35 ΟΣΕ: Διακόπτονται τα δρομολόγια αμαξοστοιχιών σε Αγία Παρασκευή, Τιθορέα και Βελεστίνο

Μετά από σχετική εντολή της Πυροσβεστικής

Διακόπτονται τα δρομολόγια αμαξοστοιχιών του ΟΣΕ στις περιοχές Αγίας Παρασκευής, Τιθορέας και Βελεστίνου, εξαιτίας της φωτιάς που είναι σε εξέλιξη στη Μαγνησία.

Η διακοπή πραγματοποιείται μετά από εντολή της Πυροσβεστικής, η οποία ζήτησε και ταυτόχρονη διακοπή του ρεύματος στις συγκεκριμένες περιοχές.

H αμαξοστοιχία IC55 παραμένει στο Λιανοκλάδι και η επιβάτες θα προωθήθηκαν στον προορισμό τους που είναι η Αθήνα με λεωφορεία.

Οι επιβάτες της αμαξοστοιχίας IC54 που έχει σταματήσει στον σταθμό της Λιβαδειάς θα μετακινηθούν στους προορισμούς τους επίσης με λεωφορεία.

Ακόμη, τα δρομολόγια των αμαξοστοιχιών 56 (Αθήνα -Θεσσαλονίκη) και 887 (Καλαμπάκα – Αθήνα) πραγματοποιούνται με λεωφορεία.

Με εντολή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας η διακοπή της κυκλοφορίας είναι πλήρης στο τμήμα Λιανοκλάδι – Λιβαδειά και στο τμήμα Λάρισα -Βόλος λόγω πυρκαγιάς στο Βελεστίνο.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση