Πήλιο: Εξαφανίστηκε... λούτρινο πάντα - Δίνουν αμοιβή σε όποιον το βρει

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 18 Αυγούστου 2023 09:34 Πήλιο: Εξαφανίστηκε... λούτρινο πάντα - Δίνουν αμοιβή σε όποιον το βρει

«Δεν μπορώ να κοιμηθώ χωρίς αυτόν» λέει το μικρό αγοράκι

Ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου ένα μικρό αγοράκι έχασε το λούτρινο πάντα του στη Μηλίνα στο Πήλιο και οι γονείς του δίνουν αμοιβή σε όποιον το βρει.

 

Έτσι, οι γονείς του, οι οποίοι είναι από τη Γερμανία, αποφάσισαν να δημοσιεύσουν το γεγονός, ζητώντας σε όποιον το βρει να επικοινωνήσει μαζί τους. Μάλιστα, επέλεξαν να δώσουν αμοιβή 250 ευρώ.

Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής: «Παρακαλώ, βρείτε το πάντα μου. Έχασα το αγαπημένο μου πάντα στη Μηλίνα στις 15.08.2023. Δυστυχώς, δεν μπορώ να κοιμηθώ, χωρίς αυτόν. Σας παρακαλώ, βοηθήστε με να τον βρω. Οι γονείς μου θα ανταμείψουν τον ανεύρετη και με 250 ευρώ».

Δείτε βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση