Δε θα πραγματοποιηθεί η γιορτή πίτας στο Νέο Κρίκελλο

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 23 Αυγούστου 2023 19:31 Δε θα πραγματοποιηθεί η γιορτή πίτας στο Νέο Κρίκελλο

Πένθος στο χωριό…

Η προγραμματισμένη εκδήλωση «Γιορτή πίτας» του  Πολιτιστικού Συλλόγου Νέου Κρικέλλου για το Σάββατο 25 Αυγούστου δεν θα πραγματοποιηθεί, λόγω της αναπάντεχης απώλειας του προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Ν. Κρικέλλου Δημήτρη Χαντζή.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ν. Κρικέλλου, εξέδωσε και συλλυπητήρια ανακοίνωση:

«Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νέου Κρικελλου εκφράζει τα ειλικρινη του συλλυπητήρια για την απρόσμενη απώλεια του προέδρου της τοπικής κοινότητας Νέου Κρικελλου Δημητρίου Χαντζη. Στη μνήμη μας θα είσαι πάντα ζωντανός Τάκη για την αγάπη σου για το χωριό μας...Όλοι θα σε θυμόμαστε για την προσφορά σου και για το ζήλο που εδειχνες συνεχώς από οποια θέση και αν κατειχες είτε ως πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας είτε ως πρόεδρος του χωριού μας....Τα λόγια είναι φτωχά αυτές τις στιγμές από τα βάθη της καρδιάς μου εκφράζω και προσωπικά τα συλλυπητήρια μου στην οικογένειά σου και εύχομαι ολόψυχα ο θεός να σας δίνει δύναμη και κουράγιο...»

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση