Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στον Α.Θ.Ε. - περιοχή Ροδίτσα

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 01 Σεπτεμβρίου 2023 08:00 Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στον Α.Θ.Ε. - περιοχή Ροδίτσα

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, μακράς διαρκείας, θα ισχύσουν στον Αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε. και συγκεκριμένα στη περιοχή της Ροδίτσας με σκοπό τη διενέργεια ασφαλτικών εργασιών.

Ειδικότερα, από σήμερα Πέμπτη 31 Αυγούστου έως και την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου και καθ’ όλο το 24ωρο, στην περιοχή της Ροδίτσας (212ο  - 214ο χλμ) θα ισχύσουν οι κάτωθι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

Κλάδος προς Θεσσαλονίκη

  • Αποκλεισμός της αριστερής λωρίδας από το 210,5ο έως το 214,1ο χλμ, με την κυκλοφορία να διεξάγεται από την εναπομείνασα δεξιά λωρίδα

Κλάδος προς Αθήνα

  • Αποκλεισμός της αριστερής λωρίδας από το 216,8ο έως το 212,8ο χλμ, με την κυκλοφορία να διεξάγεται από την εναπομείνασα δεξιά λωρίδα

Επισημαίνεται πως σε περίπτωση που οι εργασίες ολοκληρωθούν νωρίτερα θα γίνει και άρση των ρυθμίσεων.

Η Κεντρική Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών.

Η Κεντρική Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να επιδείξουν προσοχή και να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση. 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση