Έναρξη λειτουργίας των ΚΔΑΠ του Δήμου Λαμιέων

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 04 Σεπτεμβρίου 2023 13:52 Έναρξη λειτουργίας των ΚΔΑΠ του Δήμου Λαμιέων

Αύριο Τρίτη, 5 Σεπτεμβρίου - Οι εγγραφές συνεχίζονται για τους κατόχους εντολών τοποθέτησης (vouchers) του προγράμματος.

Έναρξη λειτουργίας των Κ.Δ.Α.Π. Δήμου Λαμιέων μέσω προγράμματος ΕΣΠΑ “Προώθηση και υποστήριξη παιδιών για την ένταξή τους στην προσχολική εκπαίδευση καθώς και για την πρόσβαση παιδιών σχολικής ηλικίας, εφήβων και ατόμων με αναπηρία, σε υπηρεσίες δημιουργικής απασχόλησης» για το σχολικό έτος 2023-2024.

Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Λαμιέων ανακοινώνει ότι στις 5 Σεπτεμβρίου 2023 ξεκινάει η νέα σχολική χρονιά 2023-2024 για τα  Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (Κ.Δ.Α.Π.) και ΚΔΑΠ μεΑ του Δήμου Λαμιέων.

Τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης που θα λειτουργήσουν στο Δήμο μας είναι τα ακόλουθα:

Οι εγγραφές συνεχίζονται για τους κατόχους εντολών τοποθέτησης (vouchers) του προγράμματος.

Για Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις εγγραφές μπορείτε να καλέστε στα τηλέφωνα: 2231022322 & 2231030730 ή να αποστείλετε
e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση