Επιχείρηση μεταφοράς νεφροπαθών με φορεία και σχοινιά - Δρόμος κόπηκε στα δυο στο Πήλιο

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 06 Σεπτεμβρίου 2023 14:01 Επιχείρηση μεταφοράς νεφροπαθών με φορεία και σχοινιά - Δρόμος κόπηκε στα δυο στο Πήλιο

Επιχείρηση μεταφοράς νεφροπαθών γίνεται σήμερα (6.9.2023) στο Πήλιο, ανάμεσα στα Γλυκά Νερά και το χωριό Κοροπή, λόγω πολύ σοβαρών προβλημάτων που έχει προκαλέσει η κακοκαιρία Daniel. 

Ειδικότερα, λόγω της κακοκαιρίας Daniel έχει καταρρεύσει κομμάτι του εν λόγω δρόμου στο Πήλιο, αλλά και γέφυρα, με αποτέλεσμα να έχει διακοπεί η κυκλοφορία.

Στο σημείο βρίσκονται διασώστες της ΕΜΑΚ για να μεταφέρουν νεφροπαθείς από την άλλη πλευρά του δρόμου στο νοσοκομείο του Βόλου.

Για τη μεταφορά τους δεν υπάρχει άλλος δρόμος και για αυτόν τον λόγο οι νεφροπαθείς μπαίνουν σε φορείο και σιγά-σιγά από τα σχοινιά τους φέρνουν στην απέναντι πλευρά.

Δείτε την επιχείρηση:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση