Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στον Α.Θ.Ε.- περιοχή Ανθήλη

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 06 Οκτωβρίου 2023 12:28 Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στον Α.Θ.Ε.- περιοχή Ανθήλη

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, μακράς διαρκείας, θα ισχύσουν στον Αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε. και συγκεκριμένα στη περιοχή της Ανθήλης με σκοπό τη διενέργεια εργασιών τοποθέτησης στηθαίων ασφαλείας στο Άνοιγμα Έκτακτης Ανάγκης (Α.Ε.Α.) της κεντρικής νησίδας.

Ειδικότερα, από τη Δευτέρα 9 Οκτωβρίου έως και την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2023 και καθ’ όλο το 24ωρο, στην περιοχή της Ανθήλης (περί το 206,4ο χλμ), θα ισχύσουν οι παρακάτω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

Αποκλεισμός της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα (από το 208ο, έως το 206,2ο  χλμ) καθώς και στο ρεύμα  κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη (από το 206,1ο  έως το 206,7ο χλμ).

Κατά το ανωτέρω διάστημα η κίνηση των οχημάτων θα πραγματοποιείται στο συγκεκριμένο σημείο, από την εναπομείνασα δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας.

Σημειώνεται πως σε περίπτωση ταχύτερης ολοκλήρωσης των εργασιών, η κυκλοφορία θα αποκατασταθεί νωρίτερα από τον προγραμματισμένο χρόνο.

Η Κεντρική Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών.

Η Κεντρική Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να επιδείξουν προσοχή και να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση