Συνεδριάζει το Συντονιστικό Τοπικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας Δομοκού

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 15 Οκτωβρίου 2023 15:51 Συνεδριάζει το Συντονιστικό Τοπικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας Δομοκού

Την Πέμπτη 19 Οκτωβρίου…

Πρόσκληση συνεδρίασης του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Δομοκού απευθύνει ο Δήμαρχος Μπάμπης Λιόλιος, για την προσεχή Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2023 στις 12 το μεσημέρι στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου (Πλατεία Μουσών 1) στο Δομοκό.

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης:

α) Απολογισμός αντιπυρικής περιόδου 2023

β) Σχεδιασμός και δράσεις πολιτικής προστασίας για την αντιμετώπιση των πλημμυρικών φαινομένων – χιονοπτώσεων και παγετού για την χειμερινή περίοδο 2023-2024

γ) Σχεδιασμός και δράσεις πολιτικής προστασίας για την αντιμετώπιση κινδύνων από την εκδήλωση σεισμικών φαινομένων

Σύμφωνα με την πρόσκληση οι συμμετέχοντες στη σύσκεψη του Σ.Τ.Ο. παρακαλούνται:

1. Να είναι ενήμεροι του αντίστοιχου σχεδίου ευθύνης των Υπηρεσιών τους, καθώς και των πόρων και των μέσων που διαθέτουν.

2. Να καταθέσουν, στους χώρους ευθύνης-αρμοδιότητάς τους τις προτάσεις τους, τα μέτρα, τις ενέργειες και τις δράσεις που θα πρέπει να ληφθούν για την πρόληψη, την προετοιμασία/ετοιμότητα και την ανθεκτικότητα στην περίπτωση εκδήλωσης εκτάκτων περιστατικών.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση