Συνεδριάζει αύριο το Δημοτικό Συμβούλιο Στυλίδας

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 07 Νοεμβρίου 2023 19:16 Συνεδριάζει αύριο το Δημοτικό Συμβούλιο Στυλίδας

Πέντε θέματα με τη μορφή του επείγοντος συζητούνται στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Στυλίδας την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2023 στις 18:00’ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού συμβουλίου:

Θέμα 1 : Μεταβολές Σχολικών Μονάδων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Στυλίδας  για το σχολικό έτος 2024-2025.

Θέμα 2 : Μεταβολές Σχολικών Μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Στυλίδας  για το σχολικό έτος 2024-2025

Θέμα 3 : Εγκριση Απολογισμού Ενιαίας Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δημοτικών Σχολείων  και Νηπιαγωγείων Δήμου Στυλίδας οικον. έτους 2022

Θέμα 4 : ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΕΤΗΣΙΑΣ ΑΔΕΙΑΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΩΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΩΝ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ ΕΤΟΥΣ 2023, ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΟΡΙΩΝ ΕΡΓΟΥ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗΣ, ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΤΥΛΙΔΑΣ, ΠΡΟΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΣΗΜΑΝΣΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΩΝ ΑΘΕ ΚΑΙ Ε65.

Θέμα 5 : Απολογισμός έργου ΔΕΔΔΗΕ

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση