Είναι το κρύο τσουχτερό - Αλλάζει το σκηνικό του καιρού

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 14 Νοεμβρίου 2023 10:31 Είναι το κρύο τσουχτερό - Αλλάζει το σκηνικό του καιρού

Με θερμοκρασίες γύρω στο μηδέν το πρωί της Τρίτης. Χειμώνας από το Σαββατοκύριακο σύμφωνα με τους μετεωρολόγους…

Αν στην αρχή της εβδομάδας μιλούσαμε για κρύο, η Τρίτη 14 Νοεμβρίου επιφύλασσε ακόμη κι αρνητικές θερμοκρασίες στη χώρα!

Στο μηδέν έπεσε ο υδράργυρος σε κατοικημένες περιοχές της Στερεάς Ελλάδας, όπως στο Μαυρολιθάρι της Οίτης όπου το θερμόμετρο έδειξε 0,7 βαθμούς στην αλλαγή της ημέρας!

Στο Οχυρό Νευροκοπίου βέβαια είχαμε ακόμη και αρνητική θερμοκρασία. Δείτε τον πίνακα από το meteo.gr:

Να σημειώσουμε ότι σε όλες τις Παραπαρνάσσιες περιοχές Φθιώτιδας- Φωκίδας - Βοιωτίας, οι θερμοκρασίες το πρωί ήταν μεταξύ 3 και 7 βαθμών Κελσίου.

Επίσης στη Φθιώτιδα, σε Μακρακώμη και Θερμοπύλες οι κάτοικοι «ξύπνησαν» με 7 βαθμούς, στο Νέο Μοναστήρι και στη Στυλίδα με 8.

Στη Λαμία η θερμοκρασία έπεσε μέχρι τους 11,5 βαθμούς στις 07:30’ το πρωί, που είναι η χαμηλότερη για το φετινό Φθινόπωρο, αλλά και η χαμηλότερη θερμοκρασία από τις 20 Απριλίου φέτος!

Σύμφωνα με τις προβλέψεις των μετεωρολόγων θα συνεχιστούν μέχρι και την Πέμπτη οι καλές καιρικές συνθήκες παρά το κρύο τις πρωινές και βραδυνές ώρες, ωστόσο από την Παρασκευή το σκηνικό αλλάζει και από το Σαββατοκύριακο αναμένονται και τα πρώτα χιόνια.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση