«Γιατί αφέθηκε ελεύθερος ο δολοφόνος του παιδιού μου;» (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 16 Νοεμβρίου 2023 17:11 «Γιατί αφέθηκε ελεύθερος ο δολοφόνος του παιδιού μου;» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ξέσπασε η μητέρα του 17χρονου Χρήστου μετά τη μη προφυλάκιση του αστυνομικού…

Σε δάκρυα ξέσπασε η μητέρα του 17χρονου Χρήστου στο άκουσμα της μη προφυλάκισης του 41χρονου από το όπλο του οποίου «έφυγε» το παιδί της λίγο πριν τα μεσάνυχτα του Σαββάτου.

«Γιατί αφέθηκε ελεύθερος ο δολοφόνος του παιδιού μου; Θα του άρεσε να το κάνουν στο παιδί του; Να τον σκοτώσουν και να το νεκροφιλήσει; Ένα παιδί πονόψυχο. Δούλευε και πήγαινε σχολείο. Να έβαζε το όπλο να σκοτώσει τον εαυτό του. Να τον σκοτώσουν θέλω. Ποιος θα μου φέρει το παιδί μου πίσω; Δεν θέλω να ξαναβγεί στην κοινωνία. Ούτε τον ήλιο να μην έβλεπε», είπε μεταξύ άλλων η χαροκαμένη μάνα στην εκπομπή Tlive.

Δείτε το βίντεο:

Για το πόσο καλό παιδί ήταν ο Χρήστος, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής της Τατιάνας Στεφανίδου και η νονά του παιδιού που εξήγησε και τους λόγους που πριν ακόμη ενηλικιωθεί οδηγούσε αυτοκίνητο.

Τι δήλωσε η νονά του 17χρονου:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση