Κάτοικοι Κόμματος: «Δεν υποχωρούμε» - Στον Ευρωπαίο Εισαγγελέα για τον ανισόπεδο κόμβο

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 18 Δεκεμβρίου 2023 14:45 Κάτοικοι Κόμματος: «Δεν υποχωρούμε» - Στον Ευρωπαίο Εισαγγελέα για τον ανισόπεδο κόμβο

Θεωρούν άστοχα και ούτε καν ημίμετρα, τα όσα εφαρμόστηκαν μετά τα ασφαλιστικά μέτρα που κέρδισαν τον περασμένο Απρίλιο…

Το φάκελο με όλα εκείνα τα στοιχεία που στοιχειοθετούν ότι δεν εφαρμόστηκε από το Ελληνικό Δημόσιο και την παραχωρησιούχο εταιρία, η απόφαση των ασφαλιστικών μέτρων για την κατασκευή τεχνικών έργων που θα διασφάλιζαν την αντιπλημμυρική προστασία της περιοχής του Κόμματος, κατέθεσαν το μεσημέρι της Δευτέρας (18/12), οι πλημμυροπαθείς της περιοχής.

Οι κάτοικοι έχουν χαρακτηρίσει τα τεχνικά έργα που κατασκευάστηκαν άστοχα, ούτε καν ημίμετρα κάτι που αποδείχτηκε και στις πρόσφατες κακοκαιρίες Daniel & Elias, όταν σήμανε συναγερμός για την περιοχή τους που γλύτωσε την νέα καταστροφή στο «παρά ένα» και χάρη στις ολονύχτιες προσπάθειες μηχανημάτων, ιδιωτών, της Περιφέρειας και του Δήμου.

Μάλιστα έχουν σκοπό να προχωρήσουν με ενυπόγραφη καταγγελία στον Ευρωπαίο Εισαγγελέα με σκοπό να αποτρέψουν την παράδοση στην κυκλοφορία, του ανισόπεδου κόμβου Λαμίας του Ε65, ζητώντας συγχρόνως να κατασκευαστεί πάνω σε γέφυρα για να μην εμποδίζονται τα νερά να φτάνουν στην θάλασσα.

Σχετικά με την αγωγή που υποβλήθηκε και το τι ζητάνε, μίλησε στο LamiaReport η δικηγόρος των κατοίκων Κωνσταντίνα Αρβανίτη και η εκπρόσωπος των πλημμυροπαθών, Κατερίνα Μακρυνιώτη.

Δείτε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση